Cine este Simona Gherghe. „Toată copilăria mea mi-am dorit sa fiu Nadia Comăneci.”

Cine este Simona Gherghe. „Toată copilăria mea mi-am dorit sa fiu Nadia Comăneci.”
Cine este Simona Gherghe

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Simona Gherghe!

Simona Gherghe, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV și jurnaliste din țara noastră.

Cine este Simona Gherghe

Cine este Simona Gherghe[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Surpriza a fost ca din 500 de fete să ajung în ultimele 10 la preselecții!” Cum și-a început Simona Gherghe cariera în televiziune?

Cu o carieră de peste două decenii în televiziune, Simona Gherghe a devenit o figură emblematică pentru multe emisiuni de succes, reușind să câștige inimile telespectatorilor prin profesionalismul și carisma sa. Aceasta a debutat în televiziune la o vârstă foarte fragedă și a reușit să se impună rapid datorită talentului și dedicării ei.

Ce studii are Simona Gherghe

Simona Gherghe și-a început cariera în jurnalism ca reporter la un post local de televiziune din Iași, iar ambiția și perseverența ei au fost remarcate, astfel că a ajuns la un alt post

cunoscut de televiziune din România. A absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași. În urmă cu mai mult timp, Simona Gherghe a relatat că a fost o întâmplare neașteptată să fie pasionată de jurnalism, momentul decisiv fiind când a ales să participe la mai multe interviuri.

„Dintr-o întâmplare. În facultate, am decis să merg la mai multe interviuri, ca să văd cum decurge o astfel de experiență cu un posibil angajator.

S-a întâmplat ca cele două interviuri să fie în zona de media”, a dezvăluit vedeta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Câți copii are Simona Gherghe

Cine este Simona Gherghe[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu nu îmi cumpăr poșete. Nu suntem oameni excentrici, nu avem mașini scumpe, nici nu îmi doresc lucrul ăsta. Investim în educația copiilor.” Simona Gherghe, despre cum cheltuie banii în familie

Simona Gherghe este, de asemenea, și o mamă devotată, având doi copii frumoși, pe nume Ana Georgia și Vlad Ioan. Deși programul său profesional este extrem de încărcat, vedeta reușește să își împartă timpul între carieră și familie.

„Noi seara, înainte de culcare, ne adunăm toți patru în pat, în patul Anei, și spunem pentru ce suntem recunoscători, fiecare în parte. Pentru copii, este un mod extraordinar de a-și înțelege emoțiile.

Ei spun niște lucruri la care nu te-ai fi așteptat. Ținem asta chiar dacă suntem obosiți, e despre emoție, despre sufletul lor. Am simțit îmbunătățiri în viața noastră de familie”, a povestit Simona Gherghe în podcastul Ilincăi Vandici.

Cum l-a cunoscut Simona Gherghe pe soțul ei, Răzvan Săndulescu

Cine este Simona Gherghe[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Prezentatoarea TV este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, un cunoscut consultant politic. Simona Gherghe a povestit că întâlnirea cu soțul ei a fost o coincidență fericită. De ziua ei, prietena lor comună, Elena, i l-a pus pe Răzvan la telefon, știind că el avea o pasiune pentru ea și dorind să-i facă o surpriză. Deși inițial Simona a fost oarecum distantă, câteva luni mai târziu, Răzvan a ajutat-o cu sfaturi de imagine într-o perioadă profesională dificilă.

Astfel a început relația lor, iar în prezent sărbătoresc 12 ani împreună.

”Cea mai frumoasă întâmplare. De ziua mea, Elena, o prietenă comună, mi l-a dat pe Răzvan la telefon. Lui îi plăcea de mine și s-a gândit să-i facă o surpriză. Lui! Să știi că am fost cam arogantă. Dar, la câteva luni de la întâmplarea asta, m-a ajutat cu niște sfaturi de imagine, în momentul în care traversam o perioadă dificilă profesional. Așa a început povestea noastră.” a detaliat Simona Gherghe, potrivit gandul.ro

Cum a arătat copilăria Simonei Gherghe

Cine este Simona Gherghe[Sursa foto: Facebook]

Simona Gherghe a povestit despre copilăria ei că, în acea perioadă, visa să devină precum Nadia Comăneci. Când a început școala, părinții au decis să o înscrie într-o clasă specială de gimnastică, care includea antrenamente zilnice și cursuri de balet dimineața. Cu toate astea, jurnalista și-a adus aminte de o întâmplare neplăcută din copilărie.

”Toată copilăria mea mi-am dorit sa fiu Nadia. În jocurile noastre, noi, fetele ne băteam pentru rolul ei. Iar când am împlinit vârsta de școală, părinții mei, martori ai acestei pasiuni, m-au dat la o clasă specială de gimnastică. Asta însemna antrenamente zilnice. Si, în fiecare dimineață, de la 8 la 9, balet.Și prima oră de balet. În sală, antrenorul de gimnastică, domnul Radu, si balerina, doamna Balog. (Interesant, acum îmi dau seama că așa le-am zis dintotdeauna: domnul și doamna, într-o epocă în care toți erau tovarăși…). Era prima întâlnire și, ca să ne verifice aptitudinile, ne-au pus sa facem șpagatul. Nu mi-a ieșit așa cum ar fi trebuit și m-am așezat, cu picioarele depărtate, într-o imitație stângace. Profesorul Radu m-a văzut, s-a apropiat și m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt și acum pe șira spinării. Tot ce-a urmat a fost un coșmar. Simpla prezență în sală a acelui om mă paraliza. Și nu îndrăzneam să le spun nimic alor mei, pentru că eu îmi dorisem să fac gimnastică. Într-o zi, de frică, am făcut spasmul plânsului.”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„A fost foarte complicat! Am crezut că nu mai ieșim din perioada aia. Ca mama, te uiți la copil și îți dai seama dacă nu e bine.” Simona Gherghea făcut mărturisiri dureroase despre problemele de sănătate ale copiilor săi

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies