Cine este Smiley. „Cred că artistul Smiley e o treabă asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. ”

smiley
Smiley

Smiley este una dintre cele mai apreciate prezențe din showbizul românesc, cu o carieră longevivă și de succes. Află din acest articol cine este Smiley, ce vârstă are, dar și detalii surprinzătoare atât din viața sa personală, cât și profesională.

Smiley este unul dintre cei mai recognoscibili artiști de la noi din țară, care a reușit de-a lungul timpului să se mențină pe piața muzicală, dar și să aibă o comunitate mare de fani. Descoperă în rândurile de mai jos mai multe detalii despre viața cântărețului, dar și ce declarații a făcut artistul, de-a lungul timpului.

Smiley este unul dintre cei mai recognoscibili artiști de la noi din țară, care a reușit de-a lungul timpului să se mențină pe piața muzicală, dar și să aibă o comunitate mare de fani.

Descoperă în rândurile de mai jos mai multe detalii despre viața cântărețului, dar și ce declarații a făcut artistul, de-a lungul timpului.

Ce vârstă are Smiley

Citește și: Cine este Grasu XXL. „Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat.”

smiley biografie
Smiley biografie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lecțiile învățate de Smiley de când a devenit părinte. Cum l-a schimbat Josephine? „Am mai câștigat o doză de entuziasm în viața mea.”

Pe numele său real, Andrei Tiberiu Maria, este născut la data de 27 iulie 1983 în Pitești. Până la vârsta de 41 de ani, Smiley a reușit să clădească o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. El nu este doar cântăreț, ci și compozitor, producător, prezentator și chiar jurat într-o emisiune de talente muzicale. Artistul a fost propulsat în carieră, încă din anul 2002, când a intrat în trupa Simplu, alături de CRBL și alți artiști cunoscuți la vremea aceea.

Trupa s-a bucurat de un succes formidabil, lansând o mulțime de piese ce au ajuns să fie hituri, dar și câștigând premii importante din industrie. Cu toate acestea, în anul 2011, trupa s-a destrămat, iar Smiley a ales să își continue cariera solo. Numele de scenă a fost dat de colegii de trupă, datorită firii sale vesele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Nu, nu-mi pare rău, cred că mi s-a potrivit foarte bine porecla asta. M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu și cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele. Cred că artistul Smiley e o treabă asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită.

Dar m-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând.”, a declarat artistul.

Smiley și Gina Pistol

smiley si gina
Smiley și Gina[Sursa foto: Instagram]

De aproape 8 ani, Smiley și Gina Pistol f ormează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. În anul 2023 și-au unit sufletele în fața lui Dumnezeu și au organizat o nuntă ca în povești.

În primăvara anului 2021, cele două vedete au devenit părinții unei fetițe.

„Ne înțelegem foarte bine. Este o fată cu suflet mare, foarte empatică, sensibilă și cumva băiețoasă, de gașcă. Mă echilibrează foarte tare și nu pune în niciun fel presiune pe mine știind programul meu și știind ce am eu de făcut și de gând să fac. Gina mă sprijină în toată povestea asta, chiar dacă de multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută că nu pune niciun fel de presiune pe mine, nu pune prea multe întrebări, nu îmi

cere socoteală pentru nopțile pierdute la studio sau pentru orele pe care le întârzii când zic că vin acasă la o anumită oră.”, a povestit cântărețul.

Smiley și fiica lui

smiley varsta
Ce vârstă are Smiley[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Smiley se bucură de rolul de tată de 3 ani și mărturisește că are o relație extraordinară cu fiica lui, Josephine. Micuța este fana tatălui său. Gina și Smiley au luat hotărârea de a nu își expune copilul în mediul online, chiar dacă amândoi sunt expuși în lumina reflectoarelor.

„Îmi știe piesele, îmi cere să-i pun piese cu mine, îmi recunoaște vocea oricum și când vorbesc și atunci când cânt. Are o ureche muzicală foarte bună și un simț artistic foarte bine dezvoltat. Trăiește fiecare piesă pe care o ascultă, dansează, se vede pe fața ei cum își schimbă starea în funcție de piesă, dansează diferit pe fiecare piesă.”, a mărturisit Smiley.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Claudiu Bleonț. „Dacă nu voi fi un tată bun, voi fi clar un bunic bun.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies