Cine este Sorin Brotnei. „Brusc m-am simțit bătrân.”

Cine este Sorin Brotnei
Sorin Brotnei

Sorin Brontei a ajuns cunoscut ca fiind membru al trupei Akcent, dar știi cu ce se ocupă acum?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Sorin Brotnei și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii despre parcursul său profesional și familia sa.

Cine este Sorin Brotnei

Citește și: Cine este Adrian Sînă. “Hai să spun un secret: ea e șefa!”

Cine este Sorin Brotnei
Sorin Brotnei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Nicolai Tand. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Brotnei a devenit cunoscut publicului larg în anul 2001, ca fiind membru al trupei Akcent. Artistul s-a bucurat de un real succes la vremea respectivă, participând cu trupa sa la numeroase concerte și turnee.

În anul 2013, însă, Sorin Brotnei a părăsit trupa Akcent și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Descoperă din rândurile următoare o scurtă istorie a parcursului său profesional, dar și cu ceea ce se ocupă în momentul de față.

Ce vârstă are Sorin Brotnei

Cine este Sorin Brotnei
Sorin Brotnei[Sursa foto: Facebook]

Sorin Brotnei s-a născut în data de 15 decembrie 1980, la Baia Mare, iar în prezent are vârsta de 43 de ani.

Cu ce se ocupă Sorin Brotnei

Cine este Sorin Brotnei
Sorin Brotnei[Sursa foto: Facebook]

Puțini sunt cei care știu că înainte de cariera sa muzicală, Sorin Brotnei a activat o bună perioadă în lumea modei. Artistul a defilat pentru importanți designeri români, cum ar fi Cătălin Botezatu sau Doina Levintza.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ulterior, după ce a părăsit trupa Akcent, Sorin Brotnei a început un nou proiect muzical alături de Mihai Gruia, și el fost membru Akcent. Cei doi au format trupa Two, însă în cele din urmă, Sorin Brotnei s-a orientat către domeniul afacerilor.

Mai exact, după ce a suferit un transplant de păr, solistul a ajuns să investească în acest domeniu, deschizându-și o clinică de consiliere pentru cei interesați.

Afacerea lui Sorin Brotnei s-a bucurat de un succes considerabil, iar la clinica sa au apelat nume cunoscute ale showbizului românesc, precum Cătălin Măruță și Ioniță de la Clejani.

Sorin Brotnei a investit și în domeniul imobiliarelor, achiziționând două proprietăți în Maramureș, care l-au ajutat să își rotunjească veniturile.

Noi avem două case într-un sat din Maramureș, Codru Butesii, avem acolo doi cântăreți de muzică populară, amândoi sunt prietenii mei.

Au făcut și un videoclip, la început am apărut și eu în videoclip.

Da, am cumpărat de toate, foarte multe obiecte tradiționale, farfurii, tot felul de prosoape, singurul lucru pe care nu l-am găsit sunt niște fețe de pernă. Dacă cineva mi-ar fi spus acum 10 ani că eu o să ascult muzică populară și o să mă distrez pe muzică populară, nu aș fi crezut asta.

”, a povestit artistul în cadrul unei emisiuni.

Deși a luat o pauză de la showbiz, fostul membru al trupei Akcent a mai avut și alte apariții televizate, ba chiar participând la anumite showuri și competiții cunoscute.

Sorin Brotnei are o familie fericită

Cine este Sorin Brotnei
Sorin Brotnei și soția sa [Sursa foto: Facebook]

La cei 43 de ani ai săi, Sorin Brotnei este un bărbat împlinit atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ramona, partenera sa de viață. Cei doi s-au cunoscut chiar în cadrul clinicii unde fostul solist era manager. Prima întâlnire dintre Sorin și Ramona a fost una de-a dreptul emoționantă, iar artistul a fost atras încă din prima clipă de femeia care a reușit să îi cucerească inima.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cadrul unei emisiuni televizate, soția afaceristului a povestit cum a început povestea lor de iubire, mărturisind că nu și-a dat seama la început că cel care avea să-i devină soț a fost solistul trupei Akcent.

Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios .”, spunea Ramona, partenera cântărețului, în urmă cu ceva timp.

În anul 2016, Sorin și Ramona au devenit oficial soț și soție, iar un an mai târziu, cei doi au ajuns și în fața altarului. În prezent, fostul solist al trupei Akcent și partenera sa de viață și-au construit o familie unită și împlinită, iar în anul 2018 au devenit părinții micuței Ivana, care le umple inima de bucurie.

Deși viața artistului s-a schimbat în bine de când a venit pe lume fiica lui, Sorin Brotnei a ținut să precizeze că nu ar mai vrea să devină tată pentru a doua oară.

Cum să spun, e greu, viața noastră, da, s-a schimbat în bine, acum că vedem rezultatele investiției din stres, oboseală și nopți nedormite. E frumos, dar nu știu dacă mai am energia necesară.

Auzeam foarte des înainte „Faceți copil cât mai repede, că e mai ușor acum când ești tânăr”. Până când mă simțeam foarte tânăr și brusc m-am simțit bătrân. ”, a declarat artistul la TV.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Carmen Grebenişan. "Îmi era prieten bun, doar atât!"

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies