Cine este soţia lui Constantin Enceanu. „M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți”

cine este sotia lui constantin enceanu
Cine este soţia lui Constantin Enceanu. „M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți”

Află cine este soţia interpetului de muzică populară, Constantin Enceanu. Cum a început povestea lor de dragoste.

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreţi de muzică populară şi are o căsnicie ce durează de mai bine de 30 ani. Este cunoscut pentru renumita melodie populară "Stai cu mine, omule, să îţi cânt", care este cea mai așteptată piesă, mai ales la petreceri.

Cine este Constantin Enceanu

Citește și: Cine este Constantin Enceanu. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari.”

Citește și: Cine este Ionuț Dolănescu. „Dețin și drepturile de autor ale marelui artist Ion Dolănescu”

Cine este soţia lui Constantin Enceanu

Şi-a urmat visul de a deveni cântăreț de muzică populară, încă de mic copil. Constantin Enceanu a început să devină cunoscut publicului din România in anul 1992. Atunci a înregistrat cinci melodii la radio şi a inceput să participe la emisiune tv.

În anul 1985 a cunoscut-o pe Angela, cea care la scurt timp, urma să îi devină soţie. În repetate rânduri, artistul a vorbit despre căsnicia pe care o are cu Angela, dar şi despre faptul că şi-a dorit mereu o familie numeroasă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cei doi s-au cunoscut în luna martie a anului 1985.

În luna august, Constantin Enceanu şi Angela au plecat într-o excursie. Acolo a fost cerută în căsătorie de către celebrul artist și în scurt timp au fixat și data nunții. Doi ani mai târziu, au devenit părinţii Cristinei, aceasta fiind singurul copil al cuplului.

Câți copii are Constantin Enceanu

Unde locuieste constantin enceanu

„Mă consider un om împlinit, nu atât pe plan profesional cât mai ales pe plan personal, pentru că am o familie frumoasă care m-a sprijinit  de-a lungul  carierei şi căreia vreau să-i mulţumesc din suflet.

În 2010 am devenit „cel mai mare socru mic”, prin căsătoria fetiţei mele cu alesul inimii ei, Florin Ganea.” a povestit Constantin Enceanu.

Mariajul celor doi a fost zguduit şi de un moment în care artistul şi-a dorit să divorţeze. Constantin Enceanu şi-a dorit mereu să aibă o familie numeroasă. Angela Enceanu şi-a dorit, în schimb, să fie mamă pentru un singur copil.

A refuzat să aibă un al doilea copil, fapt care l-a supărat foarte tare pe soţul ei, Constantin Enceanu.

Artistul şi-a găsit liniştea în momentul în care fiica lui i-a dăruit doi nepoţi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„N-am să o iert toată viața pentru asta. Soția mea nu a vrut să îmi facă al doilea copil. Am vrut să divorțez, ea a vrut doar un singur copil.  M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți. Îmi doream viața de familie cu doi copii, voiam să văd casa plină.”, a povestit Constantin Enceanu într-o emisiune tv.

Angela şi Constantin Enceanu deţin o afacere în Filiaşi

Angela enceanu varsta

Familia Enceanu trăieşte în Filiaşi, acolo unde au deschis în urmă cu doar câţiva ani, un restaurant destinat evenimentelor. O parte din veniturile pe care le-a strâns din muzică, au fost investite în acest restaurant. Totuşi, au existat şi multe obstacole, pe care a trebuit să le depăşească pentru a putea ţine afacerea în parametri normali.

Pandemia i-a stricat socotelile, astfel că solistul de muzică populară, a avut de înfruntat numeroase provocări. Constantin Enceanu a încercat să găsească mereu soluții pentru buna funcționare a afacerii de familie.

“Mereu am funcționat. În pandemie, am servit la domiciliu și acum tot catering-ul funcționează, mergem cu sufertașul, ca pe vremuri. Facem tot ce ne stă în putință ca să depășim situația această grea. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am dat faliment. Având foarte multe locuri afară, în vară a mers foarte bine!”, a spus artistul într-un interviu, în perioada pandemiei.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Liliana Mocanu, soția lui Firicel din Las Fierbinți. „Probabil aș fi putut să mă fac balerină sau cântăreață, dar am ales să fiu actriță, ca să le fac pe toate"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies