Cine este soţia lui Dan Petrescu, Adriana. “Privind în urmă, viaţa mea a avut suişuri şi coborâşuri!”

adriana petrescu
Dan Petrescu și soția sa, Adriana, sunt căsătoriți de peste 20 de ani

Dan Petrescu și soția sa, Adriana, sunt căsătoriți de peste 20 de ani. Însă știați că cei doi au împreună o fiică? 

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția lui Dan Petrescu, dar și ce vârstă are aceasta. În plus, descoperiți și care este motivul pentru care a fost nevoită să se mute din România, dar și ce a declarat aceasta despre intervențiile estetice. 

 

Ce vârstă are soția lui Dan Petrescu 

Soția lui Dan Petrescu  are frumoasa vârstă de 46 de ani, în ciuda faptului că își ascunde cu succes această vârstă, având foarte mare grijă de silueta sa. 

adriana petrescu biografie
Dan Petrescu și soția sa, Adriana, sunt căsătoriți de peste 20 de ani[Sursa foto: Facebook]

 

Cine este soția lui Dan Petrescu 

Dan Petrescu și soția sa, Adriana Petrescu, căci despre ea este vorba, sunt căsătoriți de peste 20 de ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Jennifer. 

Soția lui Dan Petrescu a avut o carieră de succes în domeniul model, fiind fotomodel.

Astfel încât,  după o lungă carieră în modelling, Adriana Petrescu a rămas pasionată de acest domeniu, motiv pentru care, în prezent, este pasionată de înfrumusețare prin metode naturale și de fitness, având chiar o afacere în acest domeniu. De asemenea, aceasta obișnuiește să posteze deseori fotografii din sală.  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Am învăţat încă de la 17 ani, când am plecat din România cu primul contract de modelling, că succesul în această carieră depinde atât de

frumuseţe, cât şi de puterea interioară. Iar după părerea mea, ca să excelezi într-un domeniu este nevoie de disciplină, muncă susţinută şi sacrificii, de încrederea în propria persoană, dar şi de susţinerea celor dragi. 

Privind în urmă, viaţa mea a avut suişuri şi coborâşuri ca a oricărei alte persoane. Au fost momente în care mă cuprindea oboseala, momente în care munceam când alţii erau în vacanţă sau când lipseam de la masa de Crăciun pentru că eram la mii de kilometri distanţă, onorând contracte.

”, a declarat aceasta

dan si adriana petrescu
Dan Petrescu și soția sa, Adriana, sunt căsătoriți de peste 20 de ani[Sursa foto: Facebook]

 

Care este motivul pentru care soția lui Dan Petrescu s-a mutat din România 

Dan Petrescu a obţinut de-a lungul timpului, nenumărate performanţe în ceea ce privește cariera sa de jucător și cea de antrenor. Cu toate acestea, chiar Dan Petrescu a fost cel care a mărturisit care este motivul pentru care soția sa, Adriana Petrescu, a decis să se mute în Dubai, alături de fiica lor, Jennifer.

Astfel, în ciuda faptului că planul său profesional merge ca pe roate, atunci când vine vorba despre cel personal, cei doi sunt nevoiți să trăiască departe unul de altul, sacrificiu care a venit odată cu dorința soțului său, de a practica în continuare, meseria care i-a adus atâtea satisfacții, la CFR Cluj. 

Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea.

Am făcut sacrificii și că jucător, fac și că antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate. E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în altă încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus: «noi trebuie să rămânem undeva». Dar au înțeles situația și mă bucur foarte mult" , a declarat Dan Petrescu

dan petrescu sotie
Dan Petrescu și soția sa, Adriana, sunt căsătoriți de peste 20 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Keo. "Suntem cu toții oameni, imperfecți și toți avem ups & downs!”

 

Ce părere are soția lui Dan Petrescu despre operațiile estetice 

Datorită stilului său de viață sănătos, soția lui Dan Petrescu reușește să se mențină într-o formă de zile mari, încă din tinerețile sale. Astfel, aceasta a mărturisit că nu este adepta intervențiilor chirurgicale, atunci când vine vorba despre estetic, în ciuda faptului că acest subiect este din ce în ce mai prezent în viața de zi cu zi. 

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu. Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, a transmis Adriana Petrescu .  

adriana petrescu varsta
Dan Petrescu și soția sa, Adriana, sunt căsătoriți de peste 20 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Victor Ciutacu. “A fost o chestie care a decurs firesc!”



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Cristian Popescu Piedone. Biografie: Vârstă, studii, carieră, familie. Vezi cum a reușit primarul sectorul 5 să devină atât de cunoscut

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies