Cine este soția lui Florin Zamfirescu. „Ea tot ce face, face perfect!”

cine este sotia lui florin zamfirescu
Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară. Însă știați cine este soția acestuia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția actorului Florin Zamfirescu, dar și cu ce se ocupă aceasta. În plus, descoperiți și cum s-au cunoscut cei doi, dar și ce cuvinte de laudă are actorul la adresa soției sale.

 

Cu ce se ocupă soția lui Florin Zamfirescu

Atunci când vine vorba despre meseria soției marelui actor Florin Zamfirescu, a Dacianei Toma, se pare că aceasta   este de profesie doctoriță, mai exact medic de

familie. În plus, se pare că actorul și-a lăudat soția și în ceea ce privește gastronomia, motiv pentru care am putea spune că nu excelează doar în domeniul medical, ci și în cel al bucătăriei.

„A adus veselie şi, deşi este doctoriţă, e foarte bună gospodină şi foarte grijulie. Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final. Ei nu-i place la restaurant, că mâncarea gătită acasă e cea mai bună.

Şi în fiecare zi aproape vine cu o noutate, cu ceva. Este pur şi simplu spectaculoasă! Toţi cei care au venit şi au luat masa la noi au rămas…”, a declarat Florin Zamfirescu.

florin zamfirescu wikipedia
Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Dragoș Bucur. „Mi-am dat seama că ceva e neînregulă cu mine!”

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine este soția lui Florin Zamfirescu

Daciana Toma, căci despre aceasta este vorba, este soția cunoscutului actor, Florin Zamfirescu. Cei doi formează o relație frumoasă de iubire, de mai bine de 10 ani, iar actorul se bucură de fiecare moment alături de aceasta.

Au decis să se retragă la țară și să se bucure de sprijinul reciproc pe care și-l oferă.

Datorită faptului că partenera sa de viață, Daciana Toma, este medic, aceasta este cea care se ocupă de problemele de sănătate cu care se confruntă actorul. Chiar acesta a fost cel care a povestit faptul că Daciana Toma este cea care are grijă să-și ia pastilele la timp și nu numai!

„În primul rând, îi mulţumesc lui Dumnezeu că am mai apucat o zi. Eu nu sunt foarte sănătos. Soţia mea are grijă de mine şi îmi dă pastile. Am diabet, am tensiune oscilantă, dar lucrez, mă simt ok, mai ies, mai conduc maşina. (…)

Acum mă mai odihnesc după muncă, dar, la un moment dat, o să mă plictisesc de atâta odihnă. Şi, crezând că dincolo e ceva, de abia aştept să văd ce este…”,  a declarat Florin Zamfirescu.

florin zamfirescu si daciana toma
Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Florin Zamfirescu este mai fericit ca niciodată alături de so ția sa

De câte ori are ocazia și vine vorba despre partenera sa, actorul Florin Zamfirescu nu încetează să îi acorde cuvinte de laudă, fiind recunoscător pentru tot ce face aceasta pentru el. În plus, acesta a declarat că mereu îi spune, de ce nu s-au întâlnit în urmă cu 20 de ani.

„Ea tot ce face, face perfect. Am trecut o dată pe lângă cabinetul ei, am intrat şi l-am întrebat pe portar: «Doamna Daciana e aici?». Şi el zice: «Nu, că nu am auzit-o râzând». Am văzut cum intrau pacienţi pe rând schimonosiţi de durere şi ieşeau zâmbind. Are talentul de a crea în jurul ei o stare de bine, o stare de fericire. E cu picioarele pe pământ, e realistă, informată, e cultă, e tot ce vrei. Daciana este o comoară. Este foarte cultivată, foarte echilibrată, nu păstrează ranchiună, este un om adevărat. E norocul vieţii mele.(...)

Cu Daciana am avut noroc. Mereu îi spun de ce nu ne-am întâlnit cu 20 de ani mai devreme. Și ea zice «pentru că atunci nu m-ai fi iubit». Daciana este șansa și norocul vieții mele și al copiilor, îi iubește enorm și pe ei și pe nepoți”, a mai spus actorul.

florin zamfirescu sotie
Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai apreciați actori, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Florin Zamfirescu. „Daciana este șansa și norocul vieții mele!”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies