Cine este soția lui Leonard Doroftei. ”A fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere.”

Cine este soția lui Leonard Doroftei. ”A fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere.”
Cine este soția lui Leonard Doroftei. ”A fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere.”

Află din rândurile de mai jos cine este soția lui Leonard Doroftei!

Leonard Doroftei este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți pugiliști din țara noastră. Acesta a început să practice boxul la vârsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiești. După o carieră de succes, a ales să se retragă după lupta pierdută împotriva celebrului Arturo Gatti de pe data de 24 iulie 2004, ce a contat pentru centura WBA a canadianului de la o categorie superioară.

 Sportivul trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani alături de soția lui, Monica Doroftei.

Din flacăra iubirii celor doi, au apărut pe lume trei copii deosebiți, doi băieți și o fată. Aceștia trăiesc împreună și locuiesc în Canada, la Laval.

Cu ce se ocupă soția lui Leonard Doroftei

Din spusele fostului pugilist, Monica Doroftei se ocupă de întreaga sa familie, însă are și un job, pentru a avea o activitate în plus.

Astfel, soția lui Leonard Doroftei lucrează la aeroport și este foarte lăudată și apreciată de sportiv.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie.

Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a declarat Leonard Doroftei pentru GSP.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Leonard Doroftei

Cum s-au cunoscut Leonard și Monica Doroftei

În cadrul unui interviu, Monica Doroftei a povestit despre începuturile relației lor. Aceștia s-au cunoscut în primăvara  anului 1992, la mătușa sportivului, care era nașa părinților Monicăi. Ea avea vârsta de doar 16 ani atunci când l-a întâlnit pe actualul soț, însă între ei a fost dragoste la prima vedere.

“Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992,la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei.

Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios! În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată și lista poate să continue”,
a povestit în urmă cu ceva timp, soția lui Leonard Doroftei, potrivit libertatea.ro

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Leonard Doroftei, după ce a plecat la muncă în străinătate. Campionul de box este stabilit în Canada

Când a cerut-o în căsătorie Leonard Doroftei pe soția lui, Monica

Mai mult decât atât, soția lui Leonard a precizat că erau deja de doi ani și jumătate împreună atunci când a avut loc cererea în căsătorie. Aceștia locuiesc în prezent în Canada, și se bucură de o familie frumoasă alături de cei trei copii ai lor.

“Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice să fiu soția lui. Am simțit că leșin! Îl iubeam cu toată ființa mea și credeam că mai mult de atât nu se poate. Ne-am căsătorit în luna octombrie și până și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi superbă. Deși era toamnă, a fost o zi călduroasă, însorită, plină de emoții!”, a declarat Monica Doroftei pentru femeide10.ro, în urmă cu câțiva ani. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce s-a întâmplat cu Leonard Doroftei, după ce a plecat la muncă în străinătate. Campionul de box este stabilit în Canada

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies