Cine este soția lui SORIN BONTEA. ”Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

Cine este soția lui Sorin Bontea
Cine este soția lui SORIN BONTEA. ”Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

Sorin Bontea este unul dintre bucătarii celebri ai României, dar soția sa nu apare aproape deloc în public. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 30 de ani și au împreună doi copii.

Sorin Bontea are o familie superbă: s-a căsătorit în urmă cu 27 de ani și are doi copii, o fată și un băiat. În plus, este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România și face parte din juriul emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Soția lui Sorin Bontea, departe de lumina reflectoarelor

Spre deosebire de alte soții de vedete, femeia care stă alături de Sorin Bontea de aproape 30 de ani este o persoană discretă, care evită, pe cât posibil, să apară în lumina reflectoarelor. 

Cei doi s-au cunoscut în 1989 și după 5 ani au decis să-și unească destinele. ” Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a povestit Sorin Bontea. 

Celebrul bucătar a recunoscut că s-a îndrăgostit la prima vedere de cea care avea să-i devină soție: ” Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o”, a mai spus vedeta de televiziune

Sorin Bontea și soția sa au doi copii: un băiat, Iulian, care are 23 de ani, este pasionat de sport și a devenit campion la clasa A1, la Campionatul Român de Anduranță, și o fată, Miruna, care a împlinit 18 ani.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Adrian Luca de la "Chefi la cuțite" s-a căsătorit! Cum arată soția lui, Daria 

Sorin Bontea este foarte mândru de copiii săi și încearcă să le oere libertatea de care aceștia au nevoie: 

I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție.

Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat”, a mai povestit chef-ul. 

Soția lui Bontea, chef-ul de acasă

Chiar dacă Bontea este un bucătar renumit, acesta a recunoscut că acasă, soția este cea care se ocupă de gătit. 

“Soția mea gătește excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregătește foarte bine. Am și eu un chef în bucătărie.

Acasă gătim des, să nu vă imaginați că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peștele, iar copiilor le plac pastele”,  a dezvăluit chef-ul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bucătăria l-a atras pe Sorin Bontea încă de pe vremea adolescenței. Astfel, la 16 ani s-a angajat ca și ajutor de bucătar. A pornit de la munca de jos, dar în timp a descoperit că este foarte talentat la gătit. 

După Revoluție, a decis să plece pe vase de croazieră și a învățat secretele altor bucătării din lume, dar și cum să combine corect diverse arome, pentru a prepara cele mai gustoase mâncăruri. În

2012 și-a făcut și debutul în televiziune, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în cadrul primei emisiuni culinare din România, ”Masterchef”. 

După 4 ani, cei trei bucătari s-au mutat la Antena 1, unde și acum prezintă emisiunea ”Chefi la cuțite”, care a ajuns la sezonul 9. 

Citește și: Speak și Ștefania s-au căsătorit în secret?! Cum s-au dat de gol 

În 2020, Sorin Bontea a acceptat o altă provocare: a participat la emisiunea ”Asia Express”, alături de Răzvan Fodor. Cei doi au și câștigat, de altfel, premiul cel mare, de 30.000 de euro. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este soțul Loredanei Groza | ANDREI BONCEA

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies