Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

cine este sotia lui vladimir draghia
Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

Majoritatea persoanelor îl cunosc pe Vladimir Drăghia, datorită show-urile TV la care a participat. Însă știați cine este soția acestuia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția lui Vladimir Drăghia, cum a reușit aceasta să îl cucerească, dar și câteva aspecte despre una dintre cele mai stabile cupluri din showbiz.

 

Cine este soția lui Vladimir Drăghia

Soția lui Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, căci despre aceasta este vorba, s-a născut pe data de 8 octombrie, în Italia.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 30 de ani. Aceasta a absolvit Facultatea de Design, secțiunea Modă din cadrul Universității Naționale de Artă, din București.

Alice Cavaleru  este cunoscută în prezent, ca fiind una dintre vedetele de succes ale rețelei de socializare, Instagram. Acest lucru s-ar datora faptului că este căsătorită cu Vladimir Drăghia, faima venind odată cu acest eveniment important din viața sa.

Fotografiile acesteia de pe contul de Instagram, pot ajunge des cu până la 10.000 de like-uri.

În prezent, frumoasa soția a lui Vladimir Drăghia se poate considera cu adevărat o vedetă pe Instagram, având chiar și un blog, pe care mai postează din când în când despre diverse subiecte care o interesează în mod special, unul dintre acestea fiind legat de nutriție. Totodată, se bucură de o familie absolut superbă pe care o are alături de Vladimir Drăghia  și frumoasa lor fetiță, Alaiei-Zora Drăghia, de care se bucură în fiecare zi mai mult.

cum si-a cunoscut vladimir draghia sotia

Citeste si: Cine este ZARUG. „E armenesc numele, iar eu sunt armean cam 25%. Am 37 de ani, dar arăt spre 22. Sunt designer, fac haine"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Cum l-a cucerit Alina Cavaleru pe Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai frumoase și cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de opt ani de zile, iar într-unul dintre interviurile acordate, Vladimir Drăghia nu a uitat să menționeze și cum a cunoscut-o pe femeia datorită căreia, acesta a devenit atât soț, cât și tată pentru prima dată.

Acesta povestea cu bucurie, faptul că a cunoscut-o pe Alice Cavaleru sau mai bine spus, aceasta l-a văzut pe el într-un supermarket, în urmă cu mai bine de 13 ani.

La momentul acela, nu știa cine este sau cu ce se ocupă. Destinul a făcut ca peste încă vreo patru ani de atunci, să îl mai vadă odată, tot într-un supermarket, iar la distanță de câteva zile din nou, pe Calea Victoriei, acolo unde Vladimir Drăghia se afla pe un scooter roșu. Alice Cavaleru și-a dat seama că ceva trebuie să fie de îl tot întâlnește pe Vladimir Drăghia, fapt ce a făcut-o să se gândească tot mai mult la acesta.

În acea zi, i-a apărut pe o rețea de socializare și a aflat cine este mai exact, dar și cu ce se ocupă. Astfel, Alice Cavaleru a decis să îi scrie. Nu târziu a apărut și răspunsul acestuia, urmând ca cei doi să se întâlnească și chiar la doar trei zile mai târziu, femeia care urma să îi devină soție, avea deja cheia de la casa acestuia.

Acela a fost momentul în care cei doi au decis să fie împreună.

vladimir draghia fiica

Citeste si: Cine este RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu. "Am fost un băiat nu tocmai model. Pe scurt, le-am testat pe toate"

 

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au decis să aibă o nuntă discretă

Cei doi îndrăgostiți, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au decis să își unească destinele în luna iulie a anului 2018, atunci când au avut parte de o minunată ceremonie, organizată chiar la malul mării, pe litoralul românesc. La acest eveniment important din viața lor, au participat doar persoanele apropiate și importante din viața celor doi, preferând să fie ceva discret.

Datorită faptului că Alice Cavaleru preferă mai mult eleganță simplă și curată, aceasta a decis să poarte o rochie de mireasă simplă și minimalistă, astfel încât să se poată potrivi și cu o nuntă pe plajă. Alice a purtat o rochie albă pliată, dintr-un material fin, cu mici accesorii în jurul taliei, dar și la piept. Chiar dacă a dorit să fie o rochie lungă, nu a optat pentru o trenă mare, care ar fi putut mai mult să o încurce. 

Imediat după frumosul eveniment, cei doi au plecat în luna lor de miere, în Maroc. Locația nu a fost aleasă întâmplător, fiind una dintre destinațiile preferate ale soției sale, Alice Cavaleru. Aceștia nu au plecat singuri, ci împreună cu fiica lor, Zora.

Recunosc, nu mă mai gândisem la Maroc până atunci. Nici nu era pe harta destinațiilor mele, dar se pare că iubirea chiar te poartă departe, pentru că instant mi-am dorit să mergem în Maroc. Pentru că o surprindeam des uitându-se pe Instagram la fotografii cu orașele imperiale ale Marocului și pentru că știu cât de mult îi place arhitectura orientală, am început să mă interesez cum ajungem acolo cât mai repede având în vedere că vom merge cu Zora și o să fie prima dată în avion. , a povestit Vladimir Drăghia pe blogul său.

vladimir draghia si alice cavaleru

Citeste si: Cine este iubitul ALEX URSACHE, cântăreței Nicoleta Nucă. „Ne-am cunoscut... la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea"



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este chef RADU DUMITRESCU. "M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies