Cine este Spike. " Am clacat la un moment dat prin 2014!”

cine este spike
Cine este Spike

Spike este unul dintre cei mai apreciați rapperi, cântăreți, dar și regizori, de la noi din țară. Insă știați că acesta este presupusul iubit al Liviei Bordea?

Aflați din rândurile următoare, ce vârstă are Spike, dar și cine este acesta virgula mai exact. În plus, descoperiți și ce pasiuni are artistul, dar și în ce ipostază a apărut în presă, alături de fosta soție a unui bun prieten de al său. 

 

Ce vârstă are Spike 

Spike, pe numele său real, Paul Mărăcine, s-a născut pe data de 21 aprilie 1985, în București.

Prin urmare, în prezent, acesta are frumoasa vârstă de 38 de ani. 

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Bordea. „Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească”

spike si livia bordea
Cine este Spike[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

 

Cine este Spike 

Spike este unul dintre cei mai apreciați rapperi, cântăreți dar și regizori, de la noi din țară. De-a lungul anilor de când acesta este un cunoscut artist de la noi din țară, a făcut senzație pe piața muzicală lansând hit după hit, dar și nenumărate colaborări interesante, alături de trupa Paraziții,  Grasu XXL, Guess Who, dar și alte vedete cunoscute în lumea muzicii. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Astfel, astăzi ne sunt cunoscute nenumărate melodii de ale sale, printre care se află și ”Paparude”, ”Lumea mea”, ”Salcâmii”, ”Zeu” sau ”Manele”. Bineînțeles că succesul său nu a venit peste noapte, acesta muncind din greu încă de la o vârstă fragedă de 14 ani, devenind cunoscut abia în momentul în care a lansat remake-ul ”Au înnebunit salcâmii”. 

spike avere
Cine este Spike[Sursa foto: freepik]

 

Ce pasiuni are Spike

Astfel, odată ce a intrat în atenția publicului larg, artistul a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că este dedicat întru-totul pasiunii sale legată de muzică, însă totodată nu-și dorește să aibă asupra sa atenția oamenilor, deși inspirația sa vine tocmai de la ceea ce vede în jurul său.  

Spike obișnuiește să fie o persoană introvertită, dar totodată și perfecționistă, care pe lângă pasiunea sa mare pentru muzică, acesta mai are o altă pasiune prioritară, și anume meditația.

Meditația a apărut în viața sa ca un hobby, mai exact în anul 2014 atunci când a fost la un control. 

Am clacat la un moment dat prin 2014, am fost la un control, am stat vreo șase luni prin terapie și după ce am scăpat de terapie am început cu meditație. Până și azi mă trezesc, îmi pun aplicația să-mi spună… ”, a declarat artistul, cu ceva vreme în urmă. 

parazitii wikipedia
Cine este Spike[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 

Spike este presupusul iubit al Liviei Bordea 

În ciuda faptului că nu de foarte mult timp, mai exact în luna iulie acestui an, Livia Bordea și Cătălin Bordea au divorțat la notar, după o frumoasă relație care a durat

8 ani de zile, veste la care nimeni nu se aștepta, fiind extrem de apreciați de către publicul larg, se pare că în viața acesteia a apărut deja un alt partener, fiind vorba chiar despre Spike. 

În urmă cu doar câteva zile, au apărut câteva imagini în showbiz-ul românesc, în care se află Spike alături de Livia Bordea, fosta soție a lui Cătălin Bordea, aceștia fiind prieteni destul de buni, dat fiind faptul că Spike a fost cavaler de onoare la nunta celor doi, alături de partenera cu care era la acea vreme. 

Cu toate acestea, așa cum am menționat anterior, cu doar câteva zile în urmă, cei doi au fost surprinși în ipostaze destul de apropiate, motiv pentru care s-a presupus faptul că cei doi formează un cuplu, după ce au, după ce au fost surprinși în timp ce luau prânzul alături de un alt cuplu, apoi au vizitat un magazin, iar în cele din urmă cei doi s-au urcat în mașina de lux a artistului, moment în care s-au și sărutat. Reacția artistului nu a întârziat să apară, însă cu toate acestea Spike a ales să nege faptul că are o relație cu Livia, în ciuda imaginilor apărute în presa. 

Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid. ”, a declarat Spike



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies