Cine este Ștefan Bănică Jr. „Liceenii pentru mine a fost mai mult decât un film. A devenit un buletin de identitate”

Cine este Ștefan Bănică Jr.
Cine este Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai complecși și apreciați artiști din România.

Cu o carieră de mai bine de 30 de ani în lumina reflectoarelor, Ștefan Bănică Jr. este un actor, compozitor, cântăreț, regizor, producător și moderator TV de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Ștefan Bănică Jr, departe de lumina reflectoarelor, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața lui personală.

Cine este Ștefan Bănică Jr.

Citește și: „Nu se implică deloc. Nu a făcut niciodată chestia asta și sincer nici nu-mi doresc.” Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său

Cine este Ștefan Bănică Jr.
Cine este Ștefan Bănică Jr.[Sursa foto: Facebook]

Ștefan Bănică Jr. s-a născut în data de 18 octombrie 1967 la București, într-o familie cu referințe în industria cinematografică, tatăl său fiind celebrul actor Ștefan Bănică (senior), iar mama sa, jurnalista Sanda Vlad-Liteanu.

Astfel, Ștefan Bănică Jr. a urmat exemplul tatălui său, al cărui nume îl poartă, și după ce a absolvit cursurile Liceului Teoretic „Ion Luca Caragiale”, în anul 1985, acesta a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, din București.

Tata era un tip extrem de uman. Mă pupa și la 25 de ani. Eu am avut norocul că am fost un burete.

Luam cam tot ce prindeam, vedeam. Mergeam cu el la repetiții. Mă lua cu el, mă lăsa pe acolo. În memoria mea se adunau lucruri. Vedeam oameni. Am cunoscut o grămadă de oameni și artiști minunați .”, a povestit Ștefan Bănică Jr. în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Cariera lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: „Nu mai asculți de nimeni. Eu nu te incurajez în nicio direcție.” Ștefan Bănică Jr, discuție serioasă cu fiica sa! Cum a reacționat artistul, când Violeta a luat o hotărâre importantă

Cine este Ștefan Bănică Jr.
Cine este Ștefan Bănică Jr.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Debutul în actorie a lui Ștefan Bănică Jr. a fost unul remarcabil, acesta petrecându-se în cadrul filmului „Liceenii”, acolo unde a interpretat rolul lui Mihai. Filmul s-a bucurat de un real succes și constituie și în ziua de astăzi un criteriu de referință pentru cariera lui Ștefan Bănică Junior, având un impact considerabil asupra lui, dar și a carierei sale.

 

Liceenii pentru mine a fost mai mult decât un film. A devenit un buletin de identitate .”, a mai spus Ștefan Bănică Junior în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Astfel, pe lângă cariera sa impresionantă în industria filmului românesc, Ștefan Bănică Jr. s-a bucurat și se bucură în continuare de un real succes și în industria muzicală, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară.

Ștefan Bănică Jr. s-a făcut remarcat în cadrul concertelor de Crăciun pe care le susține în fiecare an la Sala Palatului și care sunt considerate cele mai complexe producții muzicale de la noi din țară.

Artistul are în prezent 15 albume, a câștigat 5 discuri de aur și 2 de platină.

Cu o viață care în permanență s-a aflat în lumina reflectoarelor, Ștefan Bănică Jr.

a cunoscut reale momente de succes, dar și dificultăți în cariera artistică, pe care a reușit să le depășească și să evolueze, ajungând în poziția în care se află în prezent.

Acesta a declarat în cadrul unui interviu că a avut un moment în care s-a gândit să renunțe la cariera sa de actor, dar a trecut cu bine peste acesta, învățând o adevărată lecție de viață.

„O singură dată cred că mi s-a întâmplat asta, când mă pregăteam pentru teatru alaturi de marele actor Petrică Gheorghiu şi tocmai, ca să mă aducă cu picioarele pe pământ, aveam 15-16 ani şi deja făcusem un film şi ca să nu mi se urce la cap, mi-a dat cât a putut, ca să mă aducă pe drumul cel bun şi îmi venea să fac orice, numai să nu mă mai duc la actorie, dar a fost o chestie care m-a ţinut o zi! Or fi regrete, dar eu încerc să trăiesc în prezent! Ce a fost a fost, oricum nu se mai întoarce! Ce va fi habar n-am. Important e ce este acum, clipa şi atunci regretele nu îmi folosesc la absolut nimic. Pot doar să învăţ din greşelile pe care le-am făcut. Prostul greşeşte în acelaşi fel, omul care vrea să evolueze măcar greşeşte diferit – e vorbă interesantă. Ca musca care se dă cu capul de geam şi când a ieşit nu se mai bucură de libertate.”, a povestit Ștefan Bănică Jr.

Femeile din viața lui Ștefan Bănică Jr.

Cine este Ștefan Bănică Jr.
Ștefan Bănică Jr. și actuala sa soție, Lavinia Pîrva [Sursa foto: Facebook]

Ajuns la vârsta de 55 de ani, Ștefan Bănică Jr. este în continuare considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați de la noi din țară.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Astfel, de-a lungul vieții sale, artistul s-a iubit cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Acesta a avut o viață amoroasă tumultuoasă, fiind implicat în numeroase scandaluri, care au ținut primele pagini ale revistelor de la vremea respectivă.

Prima relație publică a artistului a fost cu regretata Cristina Țopescu. Actorul și jurnalista au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care din păcate s-a terminat cu un adevărat scandal, regretata jurnalistă acuzându-l pe fostul său partener de violență domestică.

În 1994, Ștefan Bănică Junior s-a căsătorit cu Mihaela Rădulescu, alături de care a stat cinci ani, urmând ca în 1999 cei doi să divorțeze, din cauza infidelităților actorului.

Ulterior, artistul a cunoscut-o pe Camelia Constantinescu, care i-a dăruit primul său copil, pe Radu Ștefan. Cei doi nu au fost căsătoriți, dar au rămas legați pe viață prin intermediul băiatului lor.

În anul 2006, Ștefan Bănică Jr. a fost văzut alături de cunoscuta prezentatoare TV, Andreea Marin. Cei doi și-au unit destinele în SUA, iar un an mai târziu vedeta a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil al artistului, Violeta.

Relația celor doi s-a încheiat în 2011, iar asemenea în cazul Cristinei Țopescu, Ștefan Bănică Jr. a fost acuzat că a avut un comportament agresiv față de fosta sa soție.

Ulterior, artistul a cunoscut-o pe Lavinia Pîrva în cadrul unei emisiuni TV. Cei doi au trăit o tumultuoasă poveste de iubire, ținând cont că artistul era căsătorit cu Andreea Marin. În cele din urmă, divorțul dintre actor și fosta prezentatoare TV s-a soluționat, iar în anul 2017, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au devenit soț și soție. Un an mai târziu s-a născut al treilea copil al actorului, Alexandru.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Andreea Bălan. "Am doi copii minunați!"

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies