Cine este Ștefania Stănilă. „Sunt o persoană foarte luptătoare și în general, tot ce mi-am dorit și tot ce mi-am propus, am obținut”

Cine este Ștefania Stănilă
Cine este Ștefania Stănilă. „Sunt o persoană foarte luptătoare și în general, tot ce mi-am dorit și tot ce mi-am propus, am obținut”

Ștefania Stănilă este o tânără gimnastă de la noi din țară.

Ștefania Stănilă face parte din generația tinerelor gimnaste de la noi din țară, care au cunoscut succesul la Campionatele Europene.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Ștefania Stănilă și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți prin ce greutăți a trecut de-a lungul vieții și cum a reușit să treacă peste ele, găsindu-și mai tare motivația.

Cine este Ștefania Stănilă

Citește și: Cine este Pufeh. „Dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea.”,

Cine este Ștefania Stănilă

Ce vârstă are Ștefania Stănilă

Citește și: Cine este Bianca Patrichi. „Întotdeauna am căutat să zâmbesc și să trăiesc momente inedite, speciale, frumoase”

Cine este Ștefania Stănilă

Ștefania Stănilă face în data de 27 decembrie frumoasa vârstă de 25 de ani și este una dintre tinerele de excepție ale gimnasticii românești.

Pe numele său complet, Alina Ștefania Stănilă, a început să practice gimnastica încă de la vârsta fragedă de 5 ani, când a fost nevoită să plece de acasă pentru a-și urma visul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

M-am apucat de gimnastică la vârsta de 5 ani, la Petroșani. După care am avut o demonstrație la Deva, iar acolo antrenorii m-au remarcat. Eu am început gimnastica cu ajutorul tatălui mei pentru că el m-a îndrumat către acest sport și mă bucur mult că el a fost alături de mine .”, a declarat Ștefania Stănilă în cadrul unei emisiuni.

Ștefania Stănilă este campionă europeană a gimnastică

Citește și: Cine este Bianca (Bie- Tequila) Adam. „Urmăream vloguri de mult timp, dar nu ştiam că se numesc aşa. Urmăream vloggeri americani de când eram mică.

Cine este Ștefania Stănilă

Tânăra gimnastă a făcut parte din Lotul Național al României. Aceasta este absolventă a Centrului Național de Formare și Perfecționare al Antrenorilor din București și în prezent, tânăra este masteranda al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca cu specializare

în sport și performanță motrică în gimnastică.

De-a lungul carierei sale a avut parte de numeroase premii, atât la nivel național, cât și internațional, reprezentându-și cu mândrie țara peste hotare.

Ștefania a obținut în anul 2014 medalia de aur la Campionatul European de Gimnastică, desfășurat la Sofia, iar în anul 2012 a fost dublu premiată la Bruxelles, unde a obținut medalia de argint la sărituri și medalia de bronz cu echipa.

Astfel, tânăra gimnastă a reușit să ajungă la performanța pe care mulți și-o doresc prin multă muncă și perseverență. 

Sunt o persoană foarte luptătoare și în general, tot ce mi-am dorit și tot ce mi-am propus, am obținut .”, a spus fosta gimnastă despre ea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prin ce traumă a trecut Ștefania Stănescu în copilărie

Citește și: Cine este Ada Dumitru. „Muncesc mult și mi s-au întâmplat niște lucruri pe care mi le doream foarte tare”

Cine este Ștefania Stănilă

Deși în prezent Ștefania este un exemplu de voință și perseverență pentru noi doi, viața nu a fost ușoară pentru ea deoarece la vârsta de 9 ani a rămas fără cel mai mare sprijin. Tatăl său a decedat înainte să apuce să o vadă participând la concursurile de gimnastică.

În cadrul unei emisiuni, Ștefania Stănescu a vorbit despre cum a reușit să se adune în urma acestei tragedii și să-și găsească motivația necesară pentru a merge mai departe și a face performanță.

La vârsta de 9 ani, tatăl meu a murit și el a fost motivația mea să continui cu gimnastica. Mi-am dorit să fac asta pentru el, dar și pentru mine. Cumva a fost pentru amândoi și motivația clar a fost mult mai mare. Cred că tatăl meu de acolo de Sus este mândru de mine .”, a povestit Ștefania în cadrul unei emisiuni.

Ștefania Stănescu este cetățean de onoare al comunei Aninoasa.

Din ce își câștigă fosta gimnastă existența

În prezent, Ștefania Stănescu nu mai activează ca gimnastă, dar nu a renunțat de tot la sport. În momentul de față, tânăra este antrenoare de gimnastică artistică la un club sportiv din Cluj-Napoca, unde lucrează cu copii de toate vârstele, fiindu-le mentor, sprijin și exemplu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este DOC. „Muzica nu o văd în niciun caz ca pe o muncă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies