Cine este Szidonia Szasz, noua concurentă de la Survivor România? Detalii neștiute despre Războinică

Szidonia Szasz face parte din echipa Războinicilor la Survivor România
Szidonia Szasz face parte din echipa Războinicilor la Survivor România

Szidonia Szasz este noua concurentă din echipa Războinicilor în show-ul de supraviețuire Survivor România.

Szidonia Szasz de la Survivor este concurenta care intră astăzi în echipa Războinicilor. Tânăra nu a putut intra în competiție de la început din cauza unor impedimente, fiind înlocuită de Mellina, însă acum este pregătită să facă față celor mai grele provocări.

Szidonia Szasz de la Survivor România are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. Războinica a practicat trei ani de atletism, îndreptându-se apoi către dans modern și latino.

Pasionată de sport, brașoveanca își petrece zilnic ore bune în sala de forță, Szidonia Szasz fiind  într-o formă fizică de invidiat.

Concurenta are 1,65 metri înălțime și o greutate de 52 de kilograme. Ea practică de cinci ani kickboxing și se bazează pe agilitate, grație și voința de a reuși în competiția Survivor România.

Citeste si: Cine este bărbatul care are grijă de Daniela Iliescu cât timp Culiță Sterp este la Survivor 2021?

Szidonia Szasz face parte din echipa Războinicilor la Survivor România
Szidonia Szasz face parte din echipa Războinicilor la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am ales să particip la Survivor România pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa.

Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia de la Survivor într-un interviu pentru Kanal D.

Alți doi concurenți vor intra în echipa Războinicilor

În ediția de astăzi Survivor România, alți doi membri intră în echipa Războinicilor, pentru a lua parte la marea provocare din Republica Dominicană.

Marius Crăciun este cel mai proaspăt concurent al show-ului de supraviețuire și a fost întâmpinat cu mare entuziasm de coechipierii săi.

Szidonia Szasz face parte din echipa Războinicilor la Survivor România
Szidonia Szasz face parte din echipa Războinicilor la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Marius Crăciun de la Survivor are 25 de ani și este de profesie manager de marketing. Tânărul se bazează pe abilitățile sale sportive, spunând că punctele forte care îl vor conduce către trofeul Survivor România sunt motivația, calmitatea și abilitățile motrice.

Citeste si: Atingeri "interzise" între Jador și Roxana Ghiță la Survivor România! Cântărețul a pus mâna...unde nu trebuia

Și Romina Geczi va putea fi urmărită începând din această seară în show-ul de supraviețuire Survivor România, difuzat la Kanal D. Romina are 35 de ani, este maseuză și instructor Spinning și vine cu forțe proaspete în echipa Războinicilor.

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies