Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

cu cine este theo rose impreuna
Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Ce nume are în cartea de identitate Theo Rose. Artista a trăit o poveste de dragoste alături de nepotul lui Nea Mărin!

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din showbiz-ul nostru autohton. Piesele ei sunt tot mai apreciate și ajung ușor la inimile ascultătorilor genului muzical pe care îl cânta. Cu trăsăturile de păpușă cu părul lung, artista a avut colaborări alături de nume importante ale industriei muzicale românești. Theo Rose a câștigat "medalia de argint" a emisiunii Bravo ai Stil- Celebrities în luna decembrie a anului 2020, clasându-se pe locul doi.

Aceasta s-a “duelat” pentru locul întâi cu Alexandra Ungureanu. După emisiunea reality show despre fashion, publicul a putut s-o cunoască mai bine pe simpatica ploieșteancă.

Cine este Theo Rose

Citeste si: Cine este Denis Roabeș. „Îmi place să fac lucrurile o singură dată”

Totul despre Theo Rose: nume real, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Citeste si: Cine este Tudor Chirilă. „Eu nu am fost vreun copil precoce, nu eram cel mai bun la recitat poezii pe de rost"

Cum a arătat copilăria lui Theo Rose

Artista îşi aduce aminte cu drag de momentele frumoase ale copilăriei ei. Pentru că ştia situaţia financiară a părinţilor ei, Theo Rose nu le cerea lucruri. Mereu a înţeles situaţia dificilă a familiei, deşi era doar un copil. La scoală, lua mereu note bune. Desenul a fost materia care i-a dat mari bătăi de cap şi cu amuzament, îşi aminteşte cum îi picta mama ei blocul de desen.

Totuși, părinții au fost cei care au susținut-o mereu în tot ceea ce și-a dorit să facă. 

”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului. În schimb față de generațiile actuale, eu am fost un copil care nu a cerut niciodată nimic. Mie îmi rămâneau chestii de la frații mei, dar nu am cerut, asta mi-a spus și mama.

Știam că nu sunt posibilități, dar aveam strictul necesar acasă, adică nu duceam lipsă, plus că nici vecinii mei nu aveau, iar eu nu aveam la cine să văd nu știu ce jucărie pe care să mi-o doresc. În schimb, o singură dată s-a întâmplat o chestie care a îndepărtat limitele astea. Stăteam în fața televizorului și mă minunam când vedem o reclamă cu un ceas, dar de câte ori era reclama aia reacționam.
Tata a văzut și într-o zi a venit poștașul cu un colet și am primit ceasul ăla. Am fost nedespărțită de el, În momentul ăla am înțeles că pot să am lucruri și nu este imposibil.(...) Cu chestia asta m-am gândit că aș putea ajunge și eu la televizor.

La școală am fost un copil bun și nu am încercat să forțez ce nu mi-a plăcut.

Dacă nu îmi plăcea ceva nu învățam. Îmi asumam chestia asta! Mama și tata și-au dorit mult cu școala, în ceea ce privește notele, dar nu m-au forțat. De exemplu, la Română și Matematică îmi făceam treaba, dar era Desenul unde nu eram talentată. Mama a văzut asta, profesorii nu prea mă înțelegeau, stătea mama până la 3 dimineața și îmi picta. Am fost susținută de părinți”, a spus Theo Rose.

Citeste si: Cine este IRINA RIMES. "Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot"

Theo rose familie
Theo Rose [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: JOSEPH HADAD: Cine este celebrul chef. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

Cum a devenit cunoscută Theo Rose

Debutul în muzică l-a avut încă de la o vârstă fragedă, de doar 4 ani. Tânăra interpretă a început să cânte mai întâi muzică populară, pe o scenă adevărată. Oficial, lansarea în muzică a fost făcută în jurul vârstei de 15 ani și a fost un drum cu multe obstacole, pe care a trebuit să le facă față cu succes. După ce a absolvit liceul Dinu Lipatti, artista cu ochii verzi a participat la mai multe concursuri de talente. În urma acestor participări la emisiuni și concerte, Theo Rose a cucerit sute de mii de fani, care îi urmăresc toate postările din mediul virtual. În anul 2014 a fost co-prezentatoarea lui Dan Bordeianu, în cadrul emisiunii KIDSing, difuzată de postul Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Numele real al lui Theo Rose

Puțini sunt cei care îi știu numele real al artistei Theo Rose. În buletin, ea este Theodora Maria Diaconu și s-a născut pe data de 8 august 1997. Într-un interviu recent pe contul ei de Youtube, Theo Rose nu s-a ferit în a oferi detalii picante despre începutul vieții ei sexuale. Într-un joc lansat de iubitul ei Alex, artista a precizat: “La 18 ani, am așteptat să simt. Dacă simțeam mai devreme, săream pârleazul, stai liniștit! Mie nu-mi trebuia mult...", a încheiat aceasta.

Theo Rose a cântat inclusiv manele

Deşi mulţi cântăreţi nu abordează acest gen musical, Theo Rose a fost una dintre artistele  care a cântat şi manele. Ambiţioasă din fire, tânăra a dorit să răzbată în showbizul autohton şi a cunoscut succesul cu numeroase colaborări.

„A fost un gen muzical preferat în masă. La noi, în România, a prins mereu, nu știu dacă manelele au avut o perioadă în care ‘să cadă’. Au fost tot timpul, însă au fost și oameni care nu și-au asumat, în număr atât de mare, că ascultă. Nici eu nu am crescut cu manele, ba dimpotrivă, tata a avut și un pic de tentă rasistă înainte ca soră-mea să se mărite cu un țigan, după care i s-a schimbat total percepția. Nu am crescut deloc cu manele în casă, am avut folclor, romanțe, rock-ul lui frate-miu”, a povestit cântăreața la podcastul lui Gojira.

Citeste si: FOA: Cine este chef Florin Scripcă. Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, carieră

Theo rose este de etnie roma
Theo Rose și Jean de la Craiova[Sursa foto: PixaBay]

Theo Rose a făcut sedințe de terapie psihologică

Theo Rose a vorbit despre anxientate, iar din această cauză a trebuit să apeleze la specialişti. Cu ajutorul acestora a realizat că aceste stări erau prezente din copilărie, atunci când părinţii ei se mai certau. Temerea ei era de a nu se despărţi familia. „Acum vreo doi ani eram în avion în drum spre Timișoara, urma să am un concert acolo și a fost groaznic. Tot auzisem de anxietate, dar nu înțelegeam. Și până atunci îmi mai fusese frică, genul ăla de frică de fantome, de întuneric… În avion, dintr-o dată, am simțit că se petrece ceva dubios cu mine. Nu mai respiram cum trebuie, inima îmi bătea necontrolat… am simțit dintr-o dată tot ce se putea mai rău. În ce chinuri am așteptat să aterizeze avionul… Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului. Am început să simt toate fricile din nou acum și copilul din mine nu crede că poate să facă față noilor situații”, a povestit vedeta într-un podcast

Ce înălțime și greutate are Theo Rose

Ce înălțime și greutate are Theo Rose

Citeste si: CITEŞTE: Cine este SHURUBEL (Andrei Lăcătuş). Biografie: data nașterii, căsătorie, carieră

Mică de înălțime, Theo Rose are puțin peste 1.60 de cm și 50 de kilograme. Cu o gena bună din punct de vedere al constitutiei, Theo nu a suferit mari probleme cu fluctuația de greutate. În concursul Bravo ai stil – Celebrities, unde a rezistat până la final, se putea observa clar că are trup de zeiță și poate aborda cu lejeritate haine ce nu avantajează toate femeile.

Ce vârstă are Theo Rose

În vârstă de doar 25 de ani, ploieșteanca a obținut numeroase premii și trofee la diferite concursuri unde a participat pentru a se face remarcată și cunoscută. În urma numeroaselor evenimente artistice la care a participat încă din copilărie, Theo Rose a știut cum să se facă mereu plăcută.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Familia lui Theo Rose

Părinții Theodorei Maria Diaconu au vrut pentru fetița lor, se aleagă un alt drum ce ar fi putut că îi susțină un trai sigur al zilei de mâine la maturitate. După ce i-au observat talentul de mic copil, părinții au dorit s-o anagajeze în Izvoarele, ca profesoară de canto. Deși, a primit foarte multe uși închise direct în față, artista a perseverat pentru a-și vedea visul împlinit.

Citeste si: CONNECT-R: Cine este Ștefan Relu Mihalache. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

De unde este theo rose
Theo Rose si fostul iubit ei, Alex Leonte[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine a fost iubitul lui Theo Rose

Alex Leonte a fost iubitul cântăreței, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cunoscut ca nepotul lui Nea Mărin, Alex i-a facut zilele frumoase tinere. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment unde bărbatul trebuia să danseze, iar Theo Rose să cânte. Cu timpul au început să vorbească doar ca doi prieteni și ulterior și-au dat seama că lucrurile se îndreptau către o relație.

În podcast-ul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste” aceasta a oferit detalii despre începutul relației ei: ''Și am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni. Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele dacă există vreo problemă în relația din care tu faci parte în aceste momente și să discutăm după aia că mi se pare că avansăm în discuții și nu are rost. A durat o perioadă bună de timp până și-a rezolvat problema.” a povestit Theo Rose.

Theo Rose a precizat în repetate rânduri, ca ea şi Alex petreceau mult timp împreună, el însoțind-o oriunde avea ea nevoie să ajungă.

In prezent, Theo Rose are o relație cu Anghel Damian, un cunoscut actor și scenarist din România.

Theo Rose a confirmat că va deveni mămică

Theo Rose a făcut public marele anunț! Vedeta și-a anunțat fanii că urmează să dea naștere unui copil.

„Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să strigați -nepoate- sau -nepoată-, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul. Vă pup!”, este mesajul transmis de Theo Rose, pe Instagram.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Joseph Hadad. "Când soția s-a îmbolnăvit de cancer la sân, nu am știut. Momentele astea nu o să le uit în viața mea! Le țin până la groapă."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies