Cine este Victor, noul concurent de la Puterea Dragostei?

victor puterea dragostei
Victor, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei

Victor, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei, a pus deja ochii pe o fată. Despre cine este vorba?

Victor, noul concurent care a intrat în casa Puterea Dragostei le-a impresionat rapid pe fetele prezente acolo. Bărbatul a declarat că este fotomodel internațional și asta le-a atras atenția celor prezente.

Cine este Victor, noul concurent de la Puterea Dragostei?!

După eliminarea lui Paul de la Puterea Dragostei, Victor și-a făcut loc printre reprezentantele sexului frumos. Paul a plecat din emisiune din cauza unor probleme de sănătate pe care le are mama sa, așa că a pus familia pe primul loc, mai presus de orice.

Acum, Victor încearcă să-și facă loc în inimile fetelor de la Puterea Dragostei și are deja câteva pretendente bine alese de acasă.

Fetele au fost încântate de apariția noului concurent, iar bărbatul le-a declarat că dorește să i se pună cât mai multe întrebări pentru a putea fi cât mai deschis cu putință.

Citeste si: Jador, fost concurent la Puterea Dragostei și Faimos la Survivor România, despre ziua nunții: "Ea nu va veni la nunta mea"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

victor si mariana puterea dragostei
Victor a pus ochii pe Mariana la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Chiar dacă este obișnuit cu astfel de prezențe în preajma lui, Victor a fost vizibil emoționat, dar a îndrăznit să le pupe pe toate pe obraz și să se așeze în fața lor pentru a răspunde tuturor curiozităților.

Victor a mărturisit că are 22 de ani și este din Cluj-Napoca, iar faptul că este model internațional l-a ajutat să capete încredere în sine și să se dezvolte pe plan personal.

Citeste si: Ana Morodan și Killa Fonic au trăit o frumoasă poveste de iubire: „M-a cerut în căsătorie”

Fetele l-au întrebat pe Victor dacă și-a făcut deja un top sau dacă are vreo preferată în rândul lor, iar tânărul a mărturisit că a pus ochii pe Aya, Adelina și Mariana.

victor noul concurent puterea dragostei
Victor a făcut cunoștință cu toate fetele de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu toate acestea, Victor își dorește să le cunoască pe toate și abia apoi să ia o decizie în ceea ce privește viitorul lui amoros și o viață privată exact așa cum își dorește

de ceva vreme.

"Am trei favorite in casa, adica am facut un top trei inainte da vin aici si ar fi: Aya, Adelina si Mariana! Sincer eu vreau sa va cunosc pe toate, acum depinde de caracter! Ultima mea relatie s-a terminat acum sase luni de zile!", a mărturisit Victor.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Comănici a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu: ”Regret ziua în care i-am cunoscut”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies