Cine este Victor Slav. “Ar trebui să am mai multă grijă, recunosc, de părinții mei, în sensul să comunic mai mult cu ei.”

Cine este Victor Slav.  “Ar trebui să am mai multă grijă, recunosc, de părinții mei, în sensul să comunic mai mult cu ei.”
Cine este Victor Slav

Victor Slav se numără printre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră.

Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, este o prezență cunoscută în showbiz-ul românesc de mulți ani, intrând în atenția publicului după ce a fost prezentator meteo. După ce a reușit să se lanseze în televiziune, acesta a făcut parte din mai multe proiecte celebre, precum emisiunea de modă de la Kanal D, ”Bravo, ai stil!”, unde a participat ca jurat.

Ce studii are Victor Slav

Deși face furori cu fiecare apariție a sa pe micile ecrane, nu multă lume cunoaște studiile pe care acesta le are. Astfel, Victor Slav s-a născut în București pe data de 5 iunie 1980, și a absolvit Academia de Studii Economice din București. 

Citește și: „Eu m-am mutat.” Victor Slav și Selina nu mai sunt împreună. Ce s-a întâmplat în relația celor doi

Cine este Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

Copilăria lui Victor Slav

Victor Slav a avut parte de o copilărie frumoasă și plină de tradiții. Acesta își petrecea vacanțele de vară la bunici alături de sora și vărul lui, unde făcea numeroase năzbâtii. Activitățile sale preferate erau acelea când mergea la scăldat, sau se aventura prin sat. Cu toate astea, Victor Slav nu consideră că a fost un copil problemă.

“Am fost un copil cuminte, nu am creat mari probleme. În vacanța de vară mergeam cu varul meu și sora mea la bunici și făceam tot felul de năzbâtii. Am avut o copilărie tradițională, cu mers la scăldat, fugit prin sat, ne aventuram destul de mult. Dar nu am fost un copil problema”, a mărturisit Victor Slav.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Prezentatorul TV îi este recunoscător mamei sale pentru iubirea, timpul și grija pe care i-a oferit-o atât lui, cât și surorii sale. Relația dintre el și mama sa este una foarte puternică, deși este de părere că nu este o persoană mămoasă. Acesta păstrează legătură cu părinții săi prin mesaje de câteva ori pe săptămână, însă consideră că nu este de ajuns.

”Îi mulțumesc mamei pentru foarte multe lucruri, pentru iubirea, timpul, grija pe care ni le-a oferit și mie și surorii mele.

Aș putea găsi atât de multe motive să îi mulțumesc mamei mele. Semăn cu ea, într-adevăr. Relația noastră este una extraordinara, chiar daca nu sunt mămos, deși mama mea ar vrea acest lucru. Vorbesc cu părinții mei de câteva ori pe săptămână, ne trimitem mesaje, mai mult ei îmi trimit mie. Ar trebui să am mai multa grija, recunosc, de părinții mei, în sensul să comunic mai mult cu ei”, a
mai spus el.

Citește și: Victor Slav, luat la întrebări de Bianca Dragușanu, la “Detectorul de minciuni", emisiunea difuzată sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D2!

Cine este Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

Viața amoroasă a lui Victor Slav

Victor Slav și Selina, pe numele său real Elena Lupu, au trăit o poveste de iubire timp de trei ani. Deși relația celor doi a fost destul de controversată din cauza faptului că blondina practica videochat, Victor Slav nu s-a lăsat afectat de critici nicio secundă.

Însă, din păcate, prezentatorul a declarat că el și Selina nu mai formează un cuplu, însă nu a dorit să discute despre motivul separării.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală. Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea. Nu cunosc detalii despre situația la care vă referiți. Nu știu dacă este adevărată sau nu, pe mine nu m-a contactat nimeni până acum.”, a spus acesta pentru CANCAN.ro.

Cine este Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav are un copil cu Bianca Drăgușanu

Vedeta și-a unit destinul cu Bianca Drăgușanu în anul 2013, iar din rodul iubirii celor doi a apărut pe lume o fetiță deosebită, Sofia Natalia. Cu toate astea, cei doi au depus actele de divorț un an mai târziu. În urmă cu ceva timp, Victor Slav a făcut declarații despre micuța Sofia, despre care are doar cuvinte de laudă.

”Sunt în faza în care nu pot să îi refuz mai nimic. Este un copil minunat și răsfățat iar în momentele în care suntem împreună îi iau tot ceea ce ea își dorește, mai ales că este vorba în principal despre jucării. Sofia este la vârstă la care nu aș putea să îi refuz nimic din ce își dorește și îi pot oferi”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Era sănătos, nu avea vreo suferință.” Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață. Ce a declarat despre acest eveniment tragic

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies