Cine este Virgil Steblea, iubitul Adelinei Pestritu! Sunt impreuna de un an si acum urmeaza sa devina parinti!

Cine este Virgil Steblea, iubitul Adelinei Pestritu! Sunt impreuna de un an si acum urmeaza sa devina parinti!
Cine este Virgil Steblea, iubitul Adelinei Pestritu! Sunt impreuna de un an si acum urmeaza sa devina parinti!

Adelina Pestritu a anuntat astazi, de ziua ei de nastere, ca este insarcinata cu iubitul ei, Virgil Steblea. Cine este, de fapt, Virgil Steblea, barbatul cu care Adelina Pestritu a ramas gravida?

Adelina Pestritu a dat astazi, in ziua in care a implinit 31 de ani, vestea cea mare: este insarcinata in trei luni! Bruneta a postat pe pagina ei de Facebook si pe contul de Instagram o poza cu ea si Virgil Steblea si a scris un scurt mesaj in care spune ca este gravida scrie wowbiz.ro.

Cine este Virgil Steblea, iubitul Adelinei Pestritu? Cand s-au cuplat

Virgil Steblea si Adelina Pestritu formeaza un cuplu de aproximativ un an. Bruneta si iubitul ei au fost foarte discreti in ceea ce priveste relatia lor. Virgil si Adelina au incercat sa isi tina povestea de dragoste departe de ochii presei si ai publicului. Abia in vara anului 2017 au inceput sa se afiseze mai mult impreuna. Avem imagini cu ei in parcul de distractii sau la munte, de 1 Decembrie.

Cine este Virgil Steblea, iubitul Adelinei Pestritu? Cu ce se ocupa tanarul care va deveni tatic

Virgil Steblea este un tanar cunoscut in lumea mondena a Capitalei. Este un om de afaceri prosper, cu relatii in high-life-ul bucurestean. Virgil Steblea a locuit multi ani in Germania, unde si-a facut o afacere profitabila. Ca si Adelina Pestritu, cu care are o relatie de un an de zile, este pasionat de tatuaje si are o multime de desene permanente pe corp.

Paparazzii WOWbiz.ro i-au prins in mall, la plimbare, apoi la farmacie, de unde Adelina si-a cumparat testul de sarcina.

Cine este Virgil Steblea, iubitul Adelinei Pestritu? Bruneta a anuntat ca il va face tatic!

Virgil Steblea si Adelina Pestritu vor deveni parinti peste aproximativ 6 luni. In postarea ei pe Facebook, Adelina a precizat ca ea si iubitul ei sunt foarte fericiti si emotionati. 

"Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul meu, Virgil, suntem fericiti sa impartasim cu voi vestea ca vom deveni parinti. Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie. Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3.

Speram sa ne descurcam bine in rolul de parinti", a spus Adelina.

"N-am stiut daca sa ma ocup de mine sau de el, sa nu lesine! Ne doream foarte mult acest bebelus si cand am aflat, practic emotiile ne-au coplesit. Nu stiam ce sa facem, ne-am panicat, a fost un amalgam de bucurie si panica si am zis: 'ok, acum ce facem?!'.

Nu pot sa va descriu exact procesul, cum s-a intamplat sa raman insarcinata...

Dar pot sa va spun ca repede e atunci cand consideram noi ca e repede", a mai declarat Adelina Pestritu.

Cine este iubitul Adelinei? A raspuns chiar ea: un tip emotiv, care s-a panicat atunci cand a aflat ca urmeaza sa fie tatic. “Traiesc o poveste de dragoste alaturi de un om minunat, atent, puternic, care ma face sa ma simt in siguranta, ma face sa rad si care ma completeaza perfect", spunea ea. "Intre

noi e o iubire sincera, neconditionata, un sentiment pur", a incheiat Adelina Pestritu. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Adelina Pestritu are pofte. Vedeta le-a dat fanelor reteta pentru orez cu unt, usturoi si creveti. Vedeta naste peste sase luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies