Cine este Zeynep Selimoğlu, KIRAZ, din serialul “Povestea noastra”?

Cine este Zeynep Selimoğlu, KIRAZ, din serialul “Povestea noastra”?
Cine este Zeynep Selimoğlu, KIRAZ, din serialul “Povestea noastra”?

La doar doisprezece ani, micuta actrita este o adevarata stea in devenire.

Zeynep Selimoğlu, interpreta personajului Kiraz, din serialul “Povestea noastra”, poate fi considerata o actrita cu acte in regula, desi are doar doisprezece ani.

Simpatica Zeynep, personajul Kiraz din “Povestea noastra”, s-a nascut, in urma cu doisprezece ani, la Istanbul. Zeynep Selimoğlu isi urmeaza, cu constiinciozitate, cursurile colegiului Doga – Oxford si ia lectii de actorie la Centrul de Arta “Müjdat Gezen”.

La cei doisprezece ani ai sai, Zeynep cunoaste la perfectie doua limbi straine, engleza și germana, iar in urma cu trei ani, ea a fost cooptata sa joace in productia turceasca "Mahalle".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pentru filmarile serialului “Povestea noastra”, Zeynep a fost aleasa dintre sutele de copii veniti la interviu. O adevarat stea in devenire, Zeynep Selimoğlu poate fi urmarita ca actrita pe canalele de televiziune locale destinate copiilor.

In serialul “Povestea noastra”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, Zeynep este Kiraz, sora mai mica a lui Filiz Elibolu.

Sensibila si grijulie, Kiraz, desi este un copil, da dovada de maturitate si seriozitate in ceea ce priveste familia si treburile casei. Are grija de gospodarie si de fratii sai mai mici, ori de cate ori situatia o cere.

Spre deosebire de ceilalti frati, Kiraz empatizeaza cu tatal ei, Fikri, un barbat care a uitat de multa vreme de responsabilitatile parintesti, apropiindu-se mereu de el cu compasiune și iubire.

Cu toate ca trece prin situatii grele impreuna cu fratii sai, la care Fikri este simplu spectator, Kiraz nadajduieste ca tatal lor ii iubeste.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să tăi pâine fără să umpli masă de firimituri? Nimeni nu știa trucul asta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

HOROSCOP. Eclipsele anului 2019. Minerva, previziuni pentru zodii. Nu vindeți nimic la început de an. Apar probleme cu ficatul

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies