Cine gestionează banii în familia Dianei Matei și ce spune soțul ei de achizițiile pe care aceasta le face. “Nu știe el tot ce am făcut până acum și achizițiile mele”

Cine gestionează banii în familia Dianei Matei și ce spune soțul ei de achizițiile pe care aceasta le face. “Nu știe el tot ce am făcut până acum și achizițiile mele”
Cine gestionează banii în familia Dianei Matei și ce spune soțul ei de achizițiile pe care aceasta le face. “Nu știe el tot ce am făcut până acum și achizițiile mele”

Diana Matei a vorbit despre gestionarea banilor din familie.

Diana Matei și Marian Cleante formează un cuplu îndrăgit, atât pe scenă, cât și în viața de familie, împărțindu-și rolurile ca la carte.

Cine gestionează banii în familia Dianei Matei

Citește și: Diana Matei, despre suferința prin care a trecut atunci când a aflat că mama ei a murit, înainte să intre pe scenă. Dormea la ușa spitalului pentru a o putea vedea. „A fost un an foarte, foarte greu.”

Diana Matei
Diana Matei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Am cântat cu ciobul în picior.” Ce i s-a întâmplat Dianei Matei în timpul unui concert. Artista a trecut prin momente cumplite

Atunci când vine vorba de situația materială a casei, Diana Matei a povestit, în cadrul podcastului realizat de Jorge, despre cine gestionează banii în familie.

Astfel, de aceștia se ocupă artista și a recunoscut că soțul ei nu știe de toate achizițiile sale și de articolele vestimentare pe care le cumpără.  „Tot ce ține de partea financiară și gestionatul banilor în familie, cam eu. Mă lasă pe mine. Am făcut treabă bună până acum, adică, bine, nu știe el tot ce am făcut până acum și achizițiile mele. Mă mai vede cu câte o hăinuță nouă și face „Și pe asta o ai de multă vreme, nu? Cam de când? 4-5 ani?” Bineînțeles că a început să mă cunoască.
Îi mai ascund că fac niște cumpărături câteodată.”,
a povestit Diana Matei.  

Ce spune Diana Matei despre situațiile conflictuale dintre ea și Marian Cleante

Diana Matei și Marian Cleante
Diana Matei și Marian Cleante[Sursa foto: Facebook]

Diana Matei a povestit, în urmă cu ceva timp, despre situațiile conflictuale care există între ea și soțul ei, Marian Cleante, dar și cum sunt gestionate anumite lucruri dintre ei. 

„Bineînțeles că ne mai certăm, de la chestiile profesionale. De regulă eu am o chestie. Se întâmplă uneori să fac o ședința cu oamenii, asta înseamnă că e rău. De la prostii ne certăm. Eu cedez prima. Primii ani nu vedeam, el doar. După care s-a făcut un schimb de putere și mă frustra asta. Apoi am stat și m-am gândit și am zis că nu e treaba bună să ne certăm, nu câștigă nimeni.
Am zis apoi să îl las să îi treacă nervii și apoi se va face ca mine”,
a declarat cântăreața.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Asta înseamnă că e de rău.” Diana Matei, declarații despre momentele conflictuale din căsnicia cu Marian Cleante

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

VIDEO Care era visul lui Marian Capeț în adolescență. Ce profesie și-ar fi dorit să urmeze. “Mi-am dat seama că nu vreau să fac asta toată viața, că nu vreau să trăiesc în agricultură și cu animale.”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies