Cine îl interpretează pe soțul infidel în serialul “Tablou de familie”

Cine îl interpretează pe soțul infidel în serialul “Tablou de familie”
Cine îl interpretează pe soțul infidel în serialul “Tablou de familie”

Sarp Akkaya a revenit în casele românilor cu rolul lui Sergen Günay, soțul care calcă strâmb, din serialul difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D

Este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai Turciei și foarte iubit de publicul din România, mai ales pentru rolurile sale din seriale de succes precum "Ezel", "Furtună pe Bosfor" sau "Suleyman Magnificul", difuzate de Kanal D. În producția "Tablou de familie", celebrul actor da viață personajului Sergen Günay, un avocat de succes și un tată dedicat celor trei copii pe care îi are împreună cu Azra. Din exterior, Sergen și Azra par cuplul ideal atât în viață profesională, cât și în cea personală.

Cu toate acestea, ies rapid la iveală fisurile ale relației cândva de nezdruncinat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Deși Sergen este profud atașat de soția să, Sergen o trădează pe această, iar divorțul cuplului este iminent.

Pentru actorul Sarp Akkaya, acest rol a fost o adevărată provocare.

Acesta a avut o copilărie dificilă, marcată de divorțul propriilor săi părinți. Avea doar 13 ani atunci, însă își amintește clipele dificile prin care a trecut alături de fratele sau geamăn, Kaya. Pentru celebrul actor, acest moment a fost unul extrem de dificil și nu a reușit să înțeleagă decizia părinților săi până la vârstă maturității. Mesele în familie, sărbătorile au fost pentru Sarp Akkaya extrem de dureroase și întreagă să experiență a separării părinților săi a pus-o în slujba personajului pe care îl interpretează în serialul "Tablou de familie".

Sarp Akkaya are 44 de ani și a debutat pentru prima dată în serialul TV Bizim Aile. A absolvit Conservatorul de Stat MSÜ în 2001 și a jucat în producții precum „Kaos” sau  „After” la Studio Drama Theatre Group, apoi în „6. Gün” de la Alchera Theatre Group. A devenit cunoscut pentru personajul lui Șervet, pe care l-a interpretat în serialul TV Kurtlar Vadisi Pusu, iar apoi cu personajul lui Tevfik în serialul TV Ezel.

Are o sora mai mare, Esra Akkaya, și un frate geamăn, Kaya Akkaya, care a îmbrățișat aceeași profesie că și cel, cea de actor. A fondat impreună cu frații săi Teatrul AKKAdemi în 2010. Este căsătorit cu actrița Sinem Yalçınkaya din 2017 și au împreună un fiu.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum a fost copilăria lui Laurențiu Reghecampf și cine l-a făcut să meargă pe drumul sportului? “A fost cel care m-a împins foarte tare să fac fotbal.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies