Cine minte mai des si de ce: diferentele dintre minciunile si adevarurile rostite de femei si de barbati

Cine minte mai des si de ce: diferentele dintre minciunile si adevarurile rostite de femei si de barbati
Cine minte mai des si de ce: diferentele dintre minciunile si adevarurile rostite de femei si de barbati

Barbatii se dovedesc a fi mai sinceri decat femeie, cel putin aceasta este concluzia unui nou sondaj. Pe de alta parte, exista si asemanari intre parerile celor doua sexe.

Un nou sondaj publicat de „Mirror“ pretinde ca barbatii spun mai des adevarul decat femeile atunci cand vine vorba de munca, inselat, sex sau romantism.

Femeile, in schimb, pot sa minta ca sa scape de o sarcina, pot sa nu-si urmeze dieta stabilita sau sa inventeze o scuza doar pentru a evita o intalnire, se mai arata in sondaj. Dar, desi acest sondaj denota o imagine nefavorabila pentru femei, se pare ca reprezentantele sexului frumos altereaza adevarul astfel incat sa nu raneasca sentimentele cuiva.



Sondajul a fost efectuat asupra unui numar de 2.100 de adulti, iar barbatii au iesit cei avantajati. De exemplu, 39% dintre femeile intervievate au declarat ca inventeaza scuze ca sa nu mai mearga o zi la munca, in timp procentul barbatilor pentru aceeasi problema este de 37%. Mai mult, una din trei femei (33%) nu si-a respectat dieta si regimul de slabire, in comparatie cu barbatii, 23%. Femeile cauta scuze mai des (37%) pentru a evita o intalnire, iar barbatii o fac mai rar (27%).


Dar onestitatea nu este intotdeauna cea mai buna cale de a afla adevarul. sase femei din zece (60%) au declarat ca au spus ca un cadou este pe placul lor, cand, de fapt, credeau opusul. in cazul barbatilor, in aceasta chestiune, procentul este de 43%. Atat barbatii, cat si femeie, in proportie de 35%, i-au spus cuiva ca sunt pe drum atunci cand nici nu parasisera casa. 58% din reprezentantii ambelor sexe au spus ca sunt „complet onesti“ in relatia cu parintii, iar 72% spun ca sunt sinceri/sincere cu partenera/partenerul.


Sursa: adevarul.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies