Cine spune ca nu poti schimba un barbat? Trebuie sa stii ce trucuri sa aplici in functie de zodia sa

Cine spune ca nu poti schimba un barbat? Trebuie sa stii ce trucuri sa aplici in functie de zodia sa
Cine spune ca nu poti schimba un barbat? Trebuie sa stii ce trucuri sa aplici in functie de zodia sa

Daca iti doresti sa schimbi anumite aspecte la partenerul tau nu trebuie sa il cicalesti prea mult. Trebuie sa inveti cateva trucuri specifice fiecarei zodii in parte. Vei vedea ca dau rezultate!

Berbec

Berbec
Berbecii au o personalitate puternica  si sunt egoisti. Nu le place sa li se spuna ce sa faca. Cu toate acestea nu este greu sa ii manipulezi. Daca aduci argumente in discutie si le demonstrezi ca idea ta este buna, vor ceda usor.
Taur
Barbatilor tauri nu le plac schimbarile. Daca le demonstrezi insa ca schimbarea este in bine s-ar putea sa ii convingi.
Din moment ce taurilor le place siguranta, trebuie doar sa le arati ca schimbarea va aduce confort si o viata mai buna.
Gemeni
Daca partenerul tau este gemeni esti o femeie norocoasa pentru ca gemenii sunt usor de manipulat. Nu sunt incapatanati asa ca trebuie doar sa le dai ideea si acestia vor face orice sa iti indeplineasca dorintele.
Rac
Racilor le place sa fie rasfatati ca niste copii.
De asemenea au nevoie de cineva care sa ii indrume. De aceea daca vrei sa schimbi ceva la el trebuie sa  te comporti ca o mama protectoare. Apeleaza la latura lor emotionala.
Leu
Sa schimbi un leu este extreme de dificil. Aceasta sarcina este aproape imposibila. Singurul truc pe care il poti incerca este sa  iti alegi momentul potrivit pentru a expune ideea. Daca vezi ca partenerul tau este relaxat prezinta-I mai mult o sugestie.
Fecioara
Pentru a schimba un barbat nascut in zodia fecioara trebuie mai intai sa te schimbi tu, asta pentru ca fecioarele cred in reciprocitate. Barbatii fecioara sunt sensibili si inteleg destul de bine punctual de vedere al unei femei.
Balanta
Barbatii nascuti in zodia balantei sunt fermecatori si incapatanati. Asa ca este destul de greu sa ii schimbi. Se pot preface foarte usor si nu iti vei da seama ca d efapt nu s-au schimbat.
De aceea este bine sa ii convingi ca schimbarea este buna.
Scorpion
Nativii aceste zodii nu se schimba decat daca au un motiv serios. De aceea trebuie sa ii dai un motiv valid pentru care sa isi doreasca schimbarea. Daca reusesti sa il convingi vei vedea rezultate imediat.
Sagetator
Sagetatorii sunt barabti aventurosi si este greu sa le schimbi natura curajoasa. In nici un caz nu il vei face un baiat cuminte si linistit.
Provoaca-l atunci cand vrei sa faca ceva, pentru ca raspunde cel mai bine la provocari.
Capricorn
Barbatii nascuti in aceatsa zodie se vor schimba daca acest lucru ii ajuta sa isi inplineasca un vis, daca reusesc sa isi atinga un scop. Apeleaza la ambitiile personale pentru a-l schimba.
Varsator
Nu incerca sa faci un varsator sa incetele lupta pentru o cauza in care crede.
Daca faci asta il vei indeparta de tine. Discutiile calme sunt ca mai buna solutie sa il faci sa iti intekeaga punctual de vedere. Incearca sa nu te plangi prea mult!
Pesti
Pentru a schimba un barbat nascut in acesta zodie trebuie sa il aduci cu picioarele pe pamant. Oricum decizia finala ii apartine si nu poti sa faci nimic in aceasta privinta. Il poti convinge foarte usor daca invoci argument rationale

Berbecii au o personalitate puternica  si sunt egoisti.

Nu le place sa li se spuna ce sa faca. Cu toate acestea nu este greu sa ii manipulezi. Daca aduci argumente in discutie si le demonstrezi ca ideea ta este buna, vor ceda usor.

Taur

Barbatilor tauri nu le plac schimbarile. Daca le demonstrezi insa ca schimbarea este in bine s-ar putea sa ii convingi. Din moment ce taurilor le place siguranta, trebuie doar sa le arati ca schimbarea le va aduce confort si o viata mai buna.

Gemeni

Daca partenerul tau este gemeni esti o femeie norocoasa pentru ca gemenii sunt usor de manipulat. Nu sunt incapatanati asa ca trebuie doar sa le dai ideea si acestia vor face orice sa iti indeplineasca dorintele.

Rac

Racilor le place sa fie rasfatati ca niste copii. De asemenea au nevoie de cineva care sa ii indrume. De aceea daca vrei sa schimbi ceva la ei trebuie sa  te comporti ca o mama protectoare. Apeleaza la latura lor lemotionala.

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sa schimbi un leu este extrem de dificil. Aceasta sarcina este aproape imposibila. Singurul truc pe care il poti incerca este sa iti alegi momentul potrivit pentru a expune ideea. Daca vezi ca partenerul tau este relaxat prezinta-i mai mult o sugestie.

Fecioara

Pentru a schimba un barbat nascut in zodia fecioara trebuie mai intai sa te schimbi tu, asta pentru ca fecioarele cred in reciprocitate. Barbatii fecioara sunt sensibili si inteleg destul de bine punctul de vedere al unei femei.

Balanta

Barbatii nascuti in zodia balantei sunt fermecatori si incapatanati. Asa ca este destul de greu sa ii schimbi. Se pot preface foarte usor si nu iti vei da seama ca de fapt nu s-au schimbat. De aceea este bine sa ii convingi ca schimbarea este buna.

Scorpion

Nativii aceste zodii nu se schimba decat daca au un motiv serios. De aceea trebuie sa ii dai un motiv valid pentru care sa isi doreasca schimbarea. Daca reusesti sa il convingi vei vedea rezultate imediat.

Sagetator

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sagetatorii sunt barabti aventurosi si este greu sa le schimbi natura curajoasa. In nici un caz nu il vei face un baiat cuminte si linistit. Provoaca-l atunci cand vrei sa faca ceva, pentru ca raspunde cel mai bine la provocari.

Capricorn

Barbatii nascuti in aceasta zodie se vor schimba daca acest lucru ii ajuta sa isi implineasca un vis, daca reusesc sa isi atinga un scop. Apeleaza la ambitiile personale pentru a-l schimba.

Varsator

Nu incerca sa faci un varsator sa incetele lupta pentru o cauza in care crede. Daca faci asta il vei indeparta de tine. Discutiile calme sunt ca mai buna solutie sa il faci sa iti inteleaga punctul tau de vedere. Incearca sa nu te plangi prea mult!

Pesti

Pentru a schimba un barbat nascut in acesta zodie trebuie sa il aduci cu picioarele pe pamant. Oricum decizia finala ii apartine si nu poti sa faci nimic in aceasta privinta. Il poti convinge foarte usor daca invoci argumente rationale.

Sursa www.bollywoodshaadis.com

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies