„Cine știe ce o fi gândit.” Alexandra Ungureanu s-a simțit jignită de Marius Moga. Ce s-a întâmplat între cei doi

„Cine știe ce o fi gândit.” Alexandra Ungureanu s-a simțit jignită de Marius Moga. Ce s-a întâmplat între cei doi
„Cine știe ce o fi gândit.” Alexandra Ungureanu s-a simțit jignită de Marius Moga. Ce s-a întâmplat între cei doi

Alexandra Ungureanu a dezvăluit modul în care a reușit să își rezolve problemele cu Marius Moga, după comentariul ofensator pe care compozitorul l-a făcut cu mulți ani în urmă. Artista a admis că a fost rănită de colegul său din industrie.

Alexandra Ungureanu, o personalitate faimoasă în țara noastră și a depus mult efort pentru a-și construi o carieră în industria muzicală. Pe lângă succesul în muzică, artista s-a extins și în domeniul televiziunii, unde este gazda emisiunii „Duet cu Alexandra Ungureanu", difuzată pe Kanal D2. Aceasta a dezvăluit că primii ani de la debutul său în industria muzicală au fost extrem de dificile, într-atât încât a ajuns să se simtă complexată de opiniile celor din jur.

Citește și: „Dumnezeu nu mi-a lăsat această oportunitate.” Maria Constantin a vorbit despre cel mai mare regret al ei. Ce ar vrea artista să schimbe cu ardoare

Alexandra Ungureanu s-a simțit jignită de Marius Moga

În urmă cu ceva timp, Alexandra Ungureanu a dezvăluit că Marius Moga i-a adresat o remarcă jignitoare, sugerând că fetele talentate în muzică sunt „urâțele”.

În prezent, artista a dorit să clarifice declarațiile pe care le-a făcut. Ea a afirmat că are o relație foarte bună cu Marius Moga și chiar colaborează cu el, iar interpretările privind declarațiile sale despre compozitor au fost speculații.

Conform afirmațiilor artistei, compozitorul a avut un rol esențial în avansarea carierei sale și Alexandra Ungureanu îi recunoaște multe dintre realizările sale.

Alexandra Ungureanu a suferit din cauza vorbelor spuse de Marius Moga

Artista a subliniat că Marius Moga a fost un sprijin de încredere pentru ea și continuă să colaboreze în prezent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În momentul în care Alexandra Ungureanu își începea cariera în industria muzicală, exista o anumită normă de frumusețe pentru tinerele talente, la care ea nu se potrivea.

În acest context, compozitorul Marius Moga a făcut o remarcă cu privire la fetele frumoase de pe piața muzicală, care, totuși, nu aveau niciun talent.

„O, doamne! Foarte rău mi-a părut de titlul ăsta, mega-ultra preluat și rostogolit, pentru că a speculat o mică parte din tot ce a însemnat relația mea de colaborare cu Marius.

Marius m-a ajutat foarte mult prin toate lucrurile pe care le-a făcut pentru mine și cu faptul că m-a introdus în această industrie, și mi-a dat piese faine pe mână, și m-a pus în niște contexte

de senzație, cum a fost proiectul Sistem și așa mai departe. Eu am zis într-un interviu, în glumă, povestind despre începuturile mele în muzică. Într-adevăr, în anii 2000, au început să fie la modă trupele de fete frumoase, care nu știu cât cântau, se descoperise ăla de corectat vocile… Nu e nicio problemă, se folosește și în continuare și, cumva, eu nu mă încadram în standardul de frumusețe de atunci.
Între timp, lumea s-a mai deschis și nu mai am nici eu această presiune. Atunci problema nici măcar nu era la el, era la mine că nu aveam încredere în mine. Acum sunt eu ok, mă plac, mi se pare că sunt o femeie frumoasă, am de dat niște kilograme, în rest sunt bine”,
a dezvăluit Alexandra Ungureanu pentru Unica.ro.

Cu toate acestea, Alexandra Ungureanu a admis că a avut parte de multă suferință la începutul carierei sale din cauza comentariului făcut de compozitorul celebru.

Cu trecerea timpului, însă, a înțeles că intenția lui nu era să o jignească sau să facă vreun comentariu răutăcios referitor la aspectul ei fizic, ci să evidențieze calitățile vocale ale artistei. De asemenea, artista a relatat că se înțelege foarte bine cu Marius Moga, care a fost de mare ajutor pe parcursul întregii sale cariere.

„Îmi spunea: ‘bă, păcat că astea care aveți super voci nu au și dimensiuni de manechin!’ Era un context, omul a zis cândva asta, cine știe ce o fi gândit, dar el m-a ajutat foarte mult. E un tip vizionar cu care îmi face plăcere să lucrez și e foarte urât că s-a rostogolit chestia asta. Chiar e un prieten drag și un om foarte mișto. Toți mai scăpăm porumbei la un moment dat, my bad (n.r. – greșeala mea) că nu trebuia să zic, că era clar că va fi speculat. Nu ne-am certat niciodată, am suferit atunci, că nu înțelegeam contextul și ce voia el să zică. El cred că mă și provoca să vadă că am încredere în mine, că știu ce am de făcut, să am încredere în calitățile mele. (…) Eram sub aripa lui și trebuia să îi arăt că știu ce am de făcut, că am încredere în mine și să trag de el să-mi facă proiectul. A fost o vorbă aruncată, dar relația noastră este foarte bună, am colaborat, în continuare sunt convinsă că o piesă care va funcționa și va fi mișto din repertoriul meu va fi scrisă de el”, a mai povestit Alexandra Ungureanu pentru sursa citată anterior.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Noi sezoane “În oglindă”, “Duet cu Alexandra” şi “Detectorul de minciuni” se vor vedea la Kanal D2

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Noi sezoane “În oglindă”, “Duet cu Alexandra” şi “Detectorul de minciuni” se vor vedea la Kanal D2

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies