Cine sunt barbatii celebri care au renuntat sa mai manance carne

Cine sunt barbatii celebri care au renuntat sa mai manance carne
Cine sunt barbatii celebri care au renuntat sa mai manance carne

Cateva vedete de sex masculin din showbiz-ul romanesc au luat o decizie neasteptata: au renuntat sa mai consume carne si si-au schimbat complet alimentatia.

 

Mihai Bobonete, unul din cei mai indragiti actori, a luat decizia de a renunta definitiv la carne, in toamna, scrie WOWBiz.ro

Comediatul ce joaca intr-un serial celebru tv a devenit vegetarian. El marturisea ca in primele zile i-a fost greu, insa ulterior s-a obisnuit cu noua alimentatie, cu atat mai mult cu cat a observat ca se simte mult mai bine.

“Nu am mai mancat carne de o luna si ceva. Ma simt mult mai bine. M-am horatat asa deodata sa renunt la carne. Inainte mancam foarte multa carne de orice fel. Pofte nu mai am, am depasit acest pas. Ma simt mult mai bine, am si slabit”, le-a spus Bobonete unor apropiati, in noiembrie.

Andi Moisescu este si el vegetarian, de cativa ani, el fiind convins sa-si schimbe alimentatia de sotia sa, Olivia Steer.

"Am ales sa fiu vegetarian din ratiuni legate de-o viata ceva mai sanatoasa. Olivia se ocupa de gatit in familie, insa nu mananc mereu mancare cruda, pentru ca am o viata destul de activa si mi-e greu sa ma rezum strict la un regim raw-vegan. In general, insa, am renuntat la carne de sapte ani si am mai multa energie", a marturisit, la un moment dat, Andi Moisescu.

 

 

 

Costi Ionita s-a "lasat" si el de carne de peste 5 ani. Tot atunci cantaretul s-a apucat si de yoga si a slabit enorm.

“Multa lume are impresia ca a fi vegetarian sau a spune ca esti vegetarian sau a vorbi despre o schimbare majora in viata, este doar o fita.

Si poate pentru unii este asa. Insa mie mi-a schimbat viata total, sunt energic, sunt sanatos. Asa am ales eu sa traiesc.

A fost o alegere care nu a tinut doar de alimentatie, ci si de schimbarea modului de gandire. Sunt cu totul alt om. Este normal ca atunci cand nu mai mananci carne, sa slabesti. Prefer sa fiu mai slab si sanatos, decat gras si bolnav”, ne declara Costi in 2013.

Un alt barbat celebru din showbiz care a scos complet carnea din meniu, de cateva luni, este Alexandru Papadopol. Indragitul actor a luat aceasta decizie fiind convins de fiica sa, Ruxandra.

V-am zis ca de doua luni nu mai mancam carne? Da, toata familia. Ruxandra ne-a convins sa nu mai fim ‘’canibali’’, cum ne spune ea ”, a scris sotia lui Papadopol, actrita Ioana Ginghina, pe blogul ei.

Si Jean de la Craiova a renuntat complet sa mai consume carne. Manelistul si-a schimbat alimentatia total in urma cu aproape 3 ani.

"Nu mai mananc carne de un an si jumatate. In primul rand, imi pare rau de animale, apoi mi-a spus cineva o poveste cu cadavre animalice care intra in mine. Dar mananc branzeturi. Mananc verdeata: rucola, spanac, valeriana. Eram mai negru, dar dupa ce am inceput sa mananc salate m-am mai deschis la ten", a spus Jean, 2016, la o emisiune tv.


 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum a slabit Diana Bisinicu 10 kilograme mancand carne! "Am facut asta pentru confortul meu psihic"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies