Cine va castiga marea finala Exatlon? Ionut sau Vladimir? Astrologii iti spun ce sanse are fiecare

Cine va castiga marea finala Exatlon? Ionut sau Vladimir? Astrologii iti spun ce sanse are fiecare
Cine va castiga marea finala Exatlon? Ionut sau Vladimir? Astrologii iti spun ce sanse are fiecare

Cei nascuti in ziua de 13 martie sunt plini de credinta si se poate spune ca de-a lungul vietii au schimbat cursul unor intamplari ale hazardului. Majoritatea persoanelor nascute in aceasta zi cred cu tarie in intamplari predeterminate; mai mult chiar, sunt predispusi sa faca previziuni despre lume si despre vietile altora.

 

Adesea isi expun analiza asupra lumii si asupra problemelor acesteia. Nativii cu un nivel intelectual mai ridicat sunt atrasi de filosofie, spiritualitate, speculatii teoretice si sisteme stiintifice sau analitice.

Au tendinta de a venera mintea umana si ceea ce poate genera aceasta, dar pastreaza totusi o mai mare veneratie pentru Universul din care fac parte.

 

Persoanele nascute in aceasta zi, in special barbatii, sunt capabile sa supravietuiasca unor situatii care pentru altii ar reprezenta adevarate catastrofe. Indivizii de ambe sexe nascuti pe data de 13 martie pot accepta loviturile destinlui fara sa se planga si pot continua sa duca vieti extraordinar de creative si productive.

 

In foarte multe dintre cazuri, nativii nu devin pe deplin constienti de talentul si norocul lor decat dupa anumite experiente. Astfel de imprejurari de proba le sunt de folos, fiind un fel de botez sau rit de trecere care le sporeste evolutia, le insufla mandria si curajul ca vor face fata viitoarelor dificultati.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum a slabit Nicoleta Luciu 30 de kilograme! DIETA care face minuni

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies