Blondina a explicat cum pregătește ciocănelele de pui cu lămâi coapte.
Andreea Ibacka are numeroase modalități prin care se relaxează, iar atunci când nu este implicată în anumite proiecte și nu apare pe micile ecrane, își îndreaptă atenția pe rețele de socializare, alături de comunitatea ei. Una dintre metodele prin care se bucură de liniște și relaxare este atunci când se află în bucătărie, iar aceasta pregătește rețete delicioase, dar prin care are, totodată, și grijă la siluetă. Când vine vorba de dulciuri, pare că nu poate să le reziste, iar videoclipurile pe care le filmează sunt parcă desprinse din revistele culinare.
Cum pregătește Andreea Ibacka ciocănelele de pui marinate cu lămâi coapte

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
„Ciocănele de pui marinate cu lămâi coapte.
- Sos pentru marinat
- Soia
- Miere
- Usturoi
- Boia dulce
- Suc de lămâie
- Sare
- Piper
- Ulei de floarea soarelui
Și cum e sucul de lămâie coaptă, care se scurge peste copănele. Le dă o aromă deosebită!”, a scris Andreea Ibacka.

De această dată, pe rețele de socializare, Andreea Ibacka a dezvăluit, în cadrul unui videoclip, care sunt pașii pentru realizarea ciocănelelor de pui marinate, cu lămâi coapte. Totul pare extrem de interesant, iar aroma pe care o descrie Andreea este una deosebită, iar aceasta începe prin a menționa toate ingredientele de care are nevoie pentru sos. Ciocănelele sunt lăsate la marinat într-un sos realizat din soia, miere, usturoi, boia dulce, suc de lămâie, sare, piper și ulei de floarea-soarelui, iar ulterior, ajung la cuptor, însă într-o metodă inedită.
