Ciocolata calda - O reteta aromata

Ciocolata calda - O reteta aromata
Ciocolata calda - O reteta aromata

Ai pofta de o bautura de sezon delicioasa? Incearca aceasta ciocolata calda absolut deosebita!

Ingrediente:

1 lingura de pudra de cacao
200 de ml de apa
miere, dupa gust
300 de ml de lapte de cocos
1 lingura de ulei de cocos
un praf de sare
1/3 lingurita de scortisoara
vanilie (optional)

Mod de preparare:


Adauga laptele de cocos, apa si sarea intr-o cratita. Pune compozitia pe aragaz, la foc mediu.

In tot acest timp amesteca foarte bine cu telul. Inainte de a da in clocot stinge focul. Acauga continutul in blender, impreuna cu cacaoa, uleiul de cocos, scortisoara si esenta de vanilie. Mixeaza totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga miere, dupa gust.
Ciocolata calda se serveste ca atare, cu frisca sau cu bezele. Desigur, poti adauga orice alte toppingurile preferi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ingrediente: 1 lingura de pudra de cacao 200 de ml de apa miere, dupa gust 300 de ml de lapte de cocos 1 lingura de ulei de cocos un praf de sare 1/3 lingurita de scortisoara vanilie (optional) Mod de preparare: Adauga laptele de cocos, apa si sarea intr-o cratita. Pune compozitia pe aragaz, la foc mediu. In tot acest timp amesteca foarte bine cu telul. Inainte de a da in clocot stinge focul.

Acauga continutul in blender, impreuna cu cacaoa, uleiul de cocos, scortisoara si esenta de vanilie. Mixeaza totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga miere, dupa gust. Ciocolata calda se serveste ca atare, cu frisca sau cu bezele. Desigur, poti adauga orice alte toppingurile preferi.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Activitățile pe care le face Cristina Bâtlan pentru o viață fericită: „Relaţiile toxice, sursele de știri negative, conflictele inutile le elimin.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies