Ciocolată de casă în 3 minute. Trei pasi simpli si trei ingrediente

Ciocolată de casă în 3 minute. Trei pasi simpli si trei ingrediente
Ciocolată de casă în 3 minute. Trei pasi simpli si trei ingrediente

3 minute, 3 pași și 3 ingrediente. De atât ai nevoie ca să îți faci cea mai gustoasă, cremoasă și bogată în arome ciocolată de casă.

Ingrediente

400 g lapte condensat
350 g chips/fulgi de ciocolată
2 fiole esență de vanilie

Citeste si: Revani, prăjitură însiropată din griş

Mod De Preparare

Unge cu unt o tavă și tapeteaz-o cu hârtie pergament.

Într-un bol mare, combină laptele condensat și chipsurile de ciocolată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dă-le la cuptorul cu microunde timp de 1 minut (sau, ca variantă mai sănătoasă, topește-le la bain marie). Lasă-le deoparte 1 minut. Amestecă bine până obții un rezultat mătăsos și omogen.

Acesta este momentul în care adaugi esența. Da, am scris vanilie, pentru că pe aceasta am încercat-o eu. Dar poți liniștit să schimbi și să alegi aromă de rom, vanilie, migdale, mentă. Exact după cum îți dictează inima… sau papilele!

Toarnă compoziția în tava mai devreme pregătită. Las-o să se răcească și să se întărească de tot, apoi o poți tăia în bucăți. Dacă vrei să grăbești procesul, o poți da la rece circa 1 oră.

Se depozitează într-un vas bine închis. Nu e nevoie să o ții la rece.

Citeste si: Salată grecească “5 minute”. Gustoasă, ieftină si sănătoasă

sursa: retete.unica.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Imagini in premiera cu locuinta actorului principal din serialul de la Kanal D, „Povestea noastra”. Burak Deniz locuieste intr-o casa de vis

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies