Ciolan de porc in bere cu miere la cuptor - reteta decadenta de weekend!

Ciolan de porc in bere cu miere la cuptor - reteta decadenta de weekend!
Ciolan de porc in bere cu miere la cuptor - reteta decadenta de weekend!

Ciolanul de porc in bere cu miere este o varianta delicioasa la friptura de porc.

 

Ingrediente:
– 1 ciolan de porc
– 1 litru de bere neagra
– 2 linguri de miere
– 3 linguri de mustar
– 2 cepe
– 1 ardei gras
– 1 capatana de usturoi
– frunze de dafin
– ienibahar
– sare, piper
Se spala ciolanul de porc si se
impaneaza cu catei de usturoi.
Se aseaza intr-un vas, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeiul gras taiat fasii, frunze de dafin si cateva bobite de ienibahar. Se toarna peste toate jumatate de litru de bere si se da la rece pentru 3-4 ore.
Apoi se scurge si se aseaza ciolanul intr-o tava mai adanca.
Intr-un bol se amesteca mierea cu mustarul, sare si piper si se unge toata carnea.
Se mai lasa la odihnit 15-20 de minute.
Se toarna peste el restul de bere, se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins la 200 grade pentru 1 ora.
Se scoate vasul, se intoarce ciolanul, se pune folia si se mai da la cuptor pentru 1 ora si jumatate.
Se scoate folia si se mai lasa in cuptor pentru o jumatate de ora sa se rumeneasca.
Sursa

Ingrediente:

– 1 ciolan de porc
– 1 litru de bere neagra
– 2 linguri de miere
– 3 linguri de mustar
– 2 cepe
– 1 ardei gras
– 1 capatana de usturoi
– frunze de dafin
– ienibahar
– sare, piper

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Afla si tu de ce merge excelent friptura cu un pahar de vin rosu!

Se

spala ciolanul de porc si se impaneaza cu catei de usturoi.

Se aseaza intr-un vas, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeiul gras taiat fasii, frunze de dafin si cateva bobite de ienibahar. Se toarna peste toate jumatate de litru de bere si se da la rece pentru 3-4 ore.

Apoi se scurge si se aseaza ciolanul intr-o tava mai adanca.

Intr-un bol se amesteca mierea cu mustarul, sare si piper si se unge toata carnea.Se
mai lasa la odihnit 15-20 de minute.

Asa faci cea mai buna friptura de porc. Un singur ingredient face toata diferenta!

Se toarna peste el restul de bere, se acopera vasul cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins la 200 grade pentru 1 ora.

Se scoate vasul, se intoarce ciolanul, se pune folia si se mai da la cuptor pentru 1 ora si jumatate.Se

scoate folia si se mai lasa in cuptor pentru o jumatate de ora sa se rumeneasca.

Sursa

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies