Ciorba de cartofi cu pui se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de
Rețetă de ciorbă de cartofi cu pui
Rețeta delicioasă de ciorbă de cartofi cu pui, absolut minunata, se prepară în doar 3 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de ciorbă de cartofi cu pui este de 30 de minute
Timp de preparare- o oră
Timp total- o oră și 30 de minute
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Rețeta de ciorbă de cartofi cu pui este pentru 5 persoane
Ingrediente – ciorbă de cartofi cu pui
- 500 g de carne de pui, după preferințe
- o ceapă mare galbenă
- 2 morcovi mai mari
- un păstârnac
- 1/2 de țelină, de dimensiuni mai mici
- 2 ardei grași
- 5 cartofi mai mari
- o lingură de pastă de ardei
- 5 linguri de bulion
- Sare
- piper negru măcinat
- pătrunjel verde
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 5 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Mod de preparare- ciorbă de cartofi cu pui
- în primul și în primul rând ele tot ce trebuie să faceți pentru această grijă rețetă de ciorbă de cartofi cu pui virgule să începeți prin a spăla carnea, iar ulterior, dacă este nevoie, să o tăiați în bucăți de dimensiuni potrivite. În cazul în care este nevoie, carnea de pui se va lăsa întreagă.
- În acest timp, putem curăța cartofii, spăla bine, iar ulterior tăiați în cuburi de dimensiuni mai mari. Abia apoi, după acest interval de timp în care am lăsat legumele să stea la fiert virgula vom adăuga și cartofi virgule în aceeași oală. Abia în momentul în care observăm faptul că acești cartofi sunt îndeajuns de fierți, vom ști că este momentul să adăugăm și pasta de ardei, dar și bulionul. Lăsăm să fiarbă până când toate legumele adăugate sunt fierte îndeajuns de mult.
- Abia la final vom adăuga și sare și piper negru măcinat, așteptăm ca ciorba să dea în clocot, moment în care vom stinge focul, iar la final adăugăm și puțin pătrunjel verde tocat, după preferințe, iar rețeta de astăzi este gata. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Leacuri bătrânești pentru durerea de măsea. Secretele bunicii pentru calmarea durerii de măsea!