Intotdeauna mi-a placut ciorba de perisoare si am savurat-o ori de cate ori am avut ocazia. Pana cand a trebuit sa incep si eu sa fac ciorba de perisoare.
E drept ca e cam migaloasa si trebuie sa potrivesti toate ingredientele pentru ca perisoarele sa nu fie nici prea mici, nici prea mari, nici prea sfaramicioase, nici prea tari.
Si cum nimeni nu se naste invatat, a trebuit sa caut cele mai bune retete pentru ciorba de perisoare.
Citeste si: Horoscop TAROT săptămâna 11-17 februarie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
Am aici secretele pentru cea mai delicioasa ciorba de perisoare de la gospodine desavarsite.
Sa gatiti cu spor si pofta buna!
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ciorba de perisoare# Reteta 1
Reteta primita de la Laly.
Ingrediente Ciorba de perisoare
perisoare:
1 kg carne tocata (amestec porc si vita)
2 oua
1/2 legatura patrunjel tocata
50 gr orez
sare
1 ceapa potrivita ca marime
piper
Pentru ciorba:
1 morocov
1 telina
1 pastarnac
1 ceapa
1 cutie rosii taiate cubulete
1 cartof mediu
sare
patrunjel verde
2 linguri pasta de tomate
1
dupa gustul si preferinta fiecaruia: bors, zeama de varza, otet, zeama de lamaie
Mod de preparare Ciorba de perisoare
Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba. Cartoful se taie cubulete potrivite ca marime. Morcovul, telina, ceapa si pastarnacul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, dar la fel de bine se pot taia si cubulete.
Sa aveti pofta!
Mai multe retete, aici!