Nimic nu se compara cu o ciorba de post a bunicii. Aceasta este o reteta veche, care se prepara foarte simplu si este o incantare pentru papilele gustative.
Ingrediente ciorba de post
jumatate de ceapa
1 radacina patrunjel
jumatate de ardei gras
un sfert dintr-o varza mica alba
1 cartof
cateva buchetele de conopida congelata
1 mana de fasole verde congelata
1 mana de mazare boabe, congelata
1 legatura mica frunze de patrunjel
ulei, apa, otet, sare, piper
Mod de preparare ciorba de post
Am pus la calit ceapa, ardeiul, morcovul, varza si radacina de patrunjel taiate marunt, in 2-3 linguri de ulei de floarea soarelui. Le-am calit cateva minute, apoi am adaugat restul legumelor congelate. Le-am acoperit cu apa, si le-am lasat la fiert pentru jumatate de ora, la foc mic.
Sursa: bucatarmaniac.ro