Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret? Detaliul uriaș care i-a dat de gol

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret?
Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret?

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret și s-au dat de gol în urmă cu câteva zile. Ce au făcut cei doi, după scandalul în care au fost implicați.

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret. Vestea că Ciprian Marica și Ioana Marcu i-au cununat pe Ilie și pe Ioana Năstase i-a uimit pe toți românii.

Deși depuseseră actele de divorț, Ilie și soția sa și-au mai dat o șansă, iar zilele trecute, aceștia s-au căsătorit într-o locație de vis, la malul mării, iar Ciprian Marica și partenera sa le-au fost părinți spirituali.



Chiar dacă Ciprian a înșelat-o pe iubita sa, iar acest lucru a devenit public și a iscat un scandal monstru, Ioana pare să îl fi iertat deja. Cei doi au mărturisit că nu vor să se căsătorească, dar faptul că au fost nași lasă de gândit. Potrivit religiei ortodoxe trebuie să te cununi în fața Domnului înainte de a putea cununa pe cineva. Aceasta este una dintre condițiile impuse de Biserică.

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret?
Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret?

„Naşii trebuie să fie cununaţi şi să aibă o viaţă morală ireproşabilă pentru a putea fi exemple pentru finii lor. Nu se recomandă ca naşii să fie tineri necăsătoriti. De asemenea, nu este recomandabil ca naşii să fie tată şi fiică sau mamă şi fiu. Obiceiul practicat în Moldova şi mai ales în Bucovina de a avea mai multe perechi de naşi de cununie nu este recomandat”, transmite Preotul profesor Nicolae Necula, în volumul „Biserica şi Cult pe înţelesul tuturor”, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce zicea Marica despre nuntă înainte de incidentul de la Cluj

Fostul fotbalist a declarat în trecut că nu s-a gândit la căsătorie. Acesta consideră că o bucată de hârtie nu schimba lucrurile și că sunt fericiți așa.

Citeste si: Prima reacție a lui Ciprian Marica, după ce a fost prins la hotel cu soția prietenului său: „Da, am greșit. Îmi pare rău”

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret. Marica nu se gândea la căsătorie

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret?
Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Marica a spus că se simte bine alături de iubita lui, și chiar dacă au împreună doi copii, pentru el nu este un motiv de cununie. „Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri.

Citeste si: Ciprian Marica și Ioana Marcu, prima apariție publică după scandalul amoros cu Ana Muntean

La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem.

Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus Marica în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies