Ciprian Mariș este devastat! Fostul concurent de la Exatlon este în doliu: „Mă supraveghează din ceruri”

Ciprian Mariș de la Exatlon, devastat! I-a murit câinele
Ciprian Mariș de la Exatlon, devastat! I-a murit câinele

Fostul concurent de la Exatlon și-a strigat durerea pe internet, după ce a primit o veste devastatoare pentru toată lumea. Ce a pățit iubitul Mădălinei Vlad.

Ciprian Mariș de la Exatlon trece prin clipe cumplite. Fostul concurent este în doliu și și-a strigat durerea pe pagina sa de Instagram.

Iubitul Mădălinei Vlad și-a pierdut câinele și a fost alături de el până în ultima clipă. Animalul de companie a murit din cauza unei căpușe, iar Ciprian este devastat, deoarece nu a putut face nimic pentru Tano.

Citeste si: Vladimir Drăghia și familia lui se mută în casă nouă în plină pandemie de coronavirus! Vezi cât costă apartamentul de lux cu vedere la lac!

„Ultimele momente petrecute alaturi de iubitul meu cațel Tano.

Ciprian Mariș de la Exatlon, devastat! I-a murit câinele
Ciprian Mariș de la Exatlon, devastat! I-a murit câinele

Nu am crezut ca voi iubi vreodată asa de mult un catel, dar din păcate m-a părăsit si ma supraveghează din ceruri😢😭😢”, a scris Ciprian pe pagina da de Instagram, iar prietenii săi virtuali au vrut să afle ce s-a întâmplat cu animalul de companie care avea numai 8 luni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Din cauza unei căpușe, cățelul a fost dus de urgență la spital, însă medicul veterinar nu a mai putut face nimic pentru el.

Citeste si: Mariana Nenu de la Exatlon, mai tare decât coronavirusul! Cum a ”păcălit” fosta Războnică virusul și a continuat să iasă afară și să alerge

 

Pentru a-și alina durerea, Ciprian a postat pe contul său mai multe imagini cu cățelul, de când era pui și până înainte de îmbolnăvire.

Citeste si: Faimoșii Ciprian Mariș și Mădălina Vlad vă învață cum să scăpați de ”colăcei”, în cuplu! Mișcarea poate fi distractivă și consolida relația de cuplu

Prietenii virtuali îi sunt alături în aceste clipe cumplite, la fel și Mădălina Vlad, care era extrem de apropiată de acest cățel.

 

 
 
 
 
 
View
this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Ultimele momente petrecute alaturi de iubitul meu cațel Tano. Nu am crezut ca voi iubi vreodată asa de mult un catel, dar din păcate ma părăsit si ma supraveghează din ceruri😢😭😢

A post shared by Maris Ciprian (@maris_ciprian) on



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Fotografiile care îi vor zdrobi inima lui Iulian Pîtea! Mexicanca Ana Gonzalez, surferița sexy care i-a furat inima Războinicului de la Exatlon, are un nou iubit, de care e îndrăgostită până peste cap! FOTO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies