Ciresele te ajuta sa slabesti!

Ciresele te ajuta sa slabesti!
Ciresele te ajuta sa slabesti!

Ciresele, fructele dupa care am suspinat cu totii niste luni bune din an, sunt din nou pe tarabe si sunt pline de beneficii.

Deoarece contin mai mult de 75% apa devin aliatul perfect in lupta cu kilogramele in plus.

Fructele bogate in apa si slab calorice – ciresele au aproximativ 60 de calorii/100 grame – iti creeaza o senzatie de satietate, pentru o perioada mai lunga de timp decat cele care sunt bogate in calorii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pepenele rosu mai face parte din acest grup de fructe, dar, pentru el, mai avem de asteptat.

Citeste mai multe despre cirese pe blogul lui Armando Lungu, www.armandolungu.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies