CITEȘTE: Ce este metoda CURLY GIRL. Cum este folosită de femeile cu părul creț

Curly girl method romania
CITEȘTE: Ce este metoda CURLY GIRL. Cum este folosită de femeile cu părul creț

Metoda curly girl, folosită de femeile cu părul creț, se află la mare căutare, datorită rezultatelor spectaculoase pe care le putem obține astfel.

Femeile sunt greu de mulțumit! Asta este întotdeauna cert atunci când vorbim de podoaba capilară. Cele cu părul creț își doresc să fie drept și cele care îl au drept ar face orice ca să își poate mangâia buclele în fiecare zi.

Ce înseamnă metodă curly girl și cum o poți aplica

Citeste si: NOTEAZĂ: Exemple de tunsori pentru păr ondulat și fața rotundă

Rutina par cret

Citeste si: CITEȘTE: TUNSORI în V pentru părul lung. Top 4 tunsori în V

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ceea ce nu știu multe persoane despre părul creț este faptul că mereu trebuie să aibă grijă:

  • La felul în care dorm – buclele se strică foarte ușor dacă dormi pe ele. De multe ori ați putea vedea adevarate Ilene Cosanzene în fiecare noapte atunci când vorbim despre părul creț, pentru că dorm cu părul peste perne
  • La felul în care apare frizul – acest friz se definește printr-o incalcire a anumitor zone ale parului. Practic acea zona nu se mai aranajeaza în bucle.
  • Întotdeauna trebuie să meargă la un hair-stylist care știe să tundă părul creț
  • Când îl aranajeaza pentru o nouă zi, pieptanul este că un dușman al părului creț atunci când este uscat.

Baza metodei curly girl este una foarte simplă. Intai scapă de siliciu, sulfați și alcooli de uscare, iar părul tău va fi hidratat și va arata super sănătos. Ingredientele siliconice se termină în -con, -conol sau -xan. De exemplu: dimeticona, dimeticonolul și ciclopentasiloxanul. Niciunul dintre acestea nu este solubil în apă, astfel încât nu pot fi utilizate în metoda unei fete care are părul creț.

„Trebuie folosit o mască hidratantă.

Sunt măşti tot felul de măşti pentru păr creţ, speciale pentru aşa ceva, şi trebuie folosite şi trebuie evitate produsele care nu au hidratare în componenţă. El fiind uscat, niciodată nu necesită o spălare foarte rapidă, adică de obicei sunt persoane cu părul creţ care se spală chiar şi la o săptămână ceea ce nu este deloc exclus. Cel mai bine este să îţi speli părul o dată pe săptămână”, a explicat George Istratie (hairstylist).

Care sunt pașii pentru metoda curly girl

Citeste si: CITEȘTE: Cum să scapi de cojile de pe scalp. Remedii pentru a elimina mătreața

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Metoda curly girl produse

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum să-ți îngrijești corect părul în timpul anotimpurilor reci

  • Spălarea finală – folosește un șampon cu sulfati pentru a spală bine părul de toate particulele de silicon. De cele mai  multe ori folosește pentru această spălare gel de dus.
  • Co- Wash – spălarea cu un șampon fără silicon sau direct cu balsam de par
  • Styling – poți folosi spumă, gel sau balsam leave-in din gama de produse acceptate
  • Uscarea părului – se evita folosirea periei sau a pieptanului. Cam mai bună varianta este descurcarea direct cu degetele. De asemena foloseste un prosop de bumbac și neapărat un uscător de păr cu difuzor.
  •   Refresh sau spargerea crustei lăsate de produsele de styling – umezește-ți puțin mâinile și apucă cu degetele buclele ducandu-le spre rădăcina părului, pentru a le lasă într-o formă cât mai naturală.

Important este să aloci o perioada de 6 luni pentru a testa această metodă. Incearcă să îți faci două poze before and after,  pentru a putea face clar disticnția între cele două perioade. Vei fi uimită de rezultat



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum să ai volum la rădăcina părului. 6 Trucuri care nu dau greș niciodată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies