DESCOPERĂ: Cele mai bune compatibilități între zodii 2022. Cu ce semn astrologic poți avea o relație magică

compatibilitate zodii 2022
DESCOPERĂ: Cele mai bune compatibilități între zodii 2022. Cu ce semn astrologic poți avea o relație magică

Compatibilitățile între zodii, pot arăta semnele de care avem nevoie pentru a ne găsi viitorul partener. Află din rândurile următoare cu ce zodie ești compatibil.

Prin intermediul zodiei pe care o are partenerul, îți poți da seama cât de bine poate merge sau nu, relația dintre voi doi.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă ascendent în zodie

 

Compatibilitate pentru zodia Berbec în 2022

Chiar dacă Berbecul este o zodie care trebuie să știe tot ce se întâmplă, Vărsătorul nu îi va permite acest lucru.

Cu toate acestea, între cei doi este o strânsă legătură din care poate să reiasă o relație de lungă durată.

Partenerul din zodia Pești este un romantic desăvârșit și își dorește mereu mai mult și mai mult într-o relație. Însă Berbecii sunt obișnuiți să ofere mai puțin decât își dorește acest partener. Cu toate acestea, relația poate să fie una destul de lungă.

Compatibilitate pentru zodia Taur în 2022

Chiar dacă pasiunea dintre cei doi nu poate dura foarte mult, Taurii vor avea parte de o căsnicie pe viață alături.. tot de un Taur. Amândoi au aceleași calități și defecte, prin urmare, se vor tolera cu ușurință.

Este posibil să mai apară mici certuri între Tauri și Raci. Chiar dacă Racul este dispus să-i ofere Taurului exact ce își dorește, acesta nu va înțelege pretențiile pe care le are de la el.

Atât Taurul, cât și Leul sunt foarte loiali atunci când vine vorba de o relație. Lucrul care le va zdruncina câteodată relația, ține de pretențiile pe care amândoi le au de la partener. Dacă se evită orgoliul, compatibilitatea dintre cei doi poate să fie printre cele mai bune.

Compatibilitate pentru zodia Gemeni în 2022

Pasiunea dintre zodia Gemeni și a unui partener tot din zodia Gemeni, va fi întotdeauna intensă și de lungă durată.

Chiar dacă se vor tachina din motive copilărești, în fiecare zi se vor surprinde unul pe altul așa cum știu ei mai bine.

Ca în orice relație, și în cazul Gemenilor și Leilor, trebuie să existe respect. Gemenii oferă de obicei libertate partenerului, prin urmare, cei doi se vor completa exact atât cât trebuie.

Săgetătorul în schimb, este o persoană care vrea să-i impună partenerului, modul său de viață.

Prin urmare, cei doi vor avea o relație lungă, numai dacă Săgetătorul nu îl va sufoca pe Gemeni prin acest lucru.

compatibilitate zodii dragoste 2022

Citeste si: CITEȘTE: Cum se calculează ascendentul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Compatibilitate pentru zodia Rac în 2022

Racul este o zodie foarte pasională, însă dacă această pasiune este dusă la extrem odată cu trecerea timpului, Taurul nu va fii foarte încântat. Totodată, amândoi sunt dedicați familiei, iar în relație își vor demonstra mereu cât de mult contează unul pentru altul.

Șanse mari de relație se întrezăresc între Rac și Leu. Leul este plin de iubire, atât pentru a o oferi, cât și pentru a primi, iar Racul are nevoie de stabilitatea pe care Leul i-o poate oferi.

Compatibilitate pentru zodia Leu în 2022

Leul pare să fie atras tot de o zodie Leu. Între aceștia există o mare poveste de dragoste care poate să fie zbuciumată de mici certuri și ambiții care nu își au locul în unele situații.

Balanța însă, îi va reproșa constant Leului că nu își dorește casă și copii. Cu toate acestea, vor fi fericiți împreună, Leul făcând un compromis și acceptând caracterul Balanței.

Dacă vor găsi o cale de mijloc în ceea ce privește interesele materiale și sociale, Leul și Scorpionul se vor bucura de o căsnicie foarte stabilă. Amândoi vor și au nevoie de respect.

Compatibilitate pentru zodia Fecioara în 2022

Chiar dacă nu se împacă atât de bine cu vizitele din partea familiei Racului, Fecioarele vor avea o relație de lungă durată alături de acesta. Își vor împărți egal treburile casnice și se vor înțelege chiar foarte bine.

În acest caz, Fecioara ar trebui să fie puțin mai deschisă față de Leu, pentru ca acesta să facă niște sacrificii pentru ca povestea lor să poată dura mai mult timp.

În ceea ce-i privește pe Scorpion împreună cu Fecioara, aceștia ar trebui să aibă răbdarea necesară pentru a se cunoaște mai bine, pentru că amândoi au nevoie de liniște. Pot avea chiar o familie model și pot fi invidiați de prietenii lor, dacă vor reuși să formeze o relație de lungă durată.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 23 februarie 2022. O zodie va avea o revelație.

Compatibilitate pentru zodia Balanță în 2022

Cele două zodii care se potrivesc de minune sunt Balanța și Taurul. Chiar dacă nu vor lipsi micile discuții, cei doi reprezintă cele două jumătăți dintr-un întreg.

Aici putem vorbi atât de o relație de prietenie, cât și de una de iubire profundă. Ambele între Balanță și Rac. Cei doi au nevoie de o familie și de stabilitate, ceea ce duce la punctul comun al amândurora.

Din păcate, în această combinație nu va lipsi infidelitatea. Este vorba de Balanță și de Săgetător. Deși Săgetătorul este zodia care știe cum să farmece o persoană și să îi mențină atenția, chiar dacă Balanța se va simți în al nouălea cer, nu va exista o relație lungă.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Compatibilitate pentru zodia Scorpion în 2022

Dacă vor renunța la dominația asupra partenerului, Scorpionul și Taurul vor forma o pereche foarte bună. Scorpionul va ține totuși să ascundă anumite lucruri față de Taur, lucru ce-l va face să sufere.

Între Leu și Scorpion, lucrurile stau puțin diferit. Amândoi sunt genul de persoane care tind să-și ascundă sentimentele, prin urmare, Leu va avea tendința să se deschisă mult mai repede, în comparație cu Scorpionul.

Compatibilitate pentru zodia Săgetător în 2022

În ceea ce privește relația dintre un Săgetător și un Rac, aceasta va fi una plină de dragoste, dacă se cunosc îndeajuns de bine. Însă totuși, Racul va avea destul de multe pretenții de la Săgetător. În funcție de cum le realiza, aceștia se vor bucura de o căsnicie fericită.

Aici va exista o căsnicie de lungă durată, doar dacă iubirea este dincolo de superficialitatea pe care o are Săgetătorul. În caz contrar, planurile serioase ale Balanței se vor schimba.

compatibilitate horoscop 2022

Citeste si: DESCOPERĂ: Horoscop Scorpion MARTIE 2022. Nativii Scorpion au parte de surprize neașteptate!

Compatibilitate pentru zodia Capricorn în 2022

Dacă au îndeajuns de multă răbdare unul cu altul, Capricornul și Scorpionul pot avea o relație foarte pasională și de lungă durată.

Chiar dacă atunci când au fost tineri s-au cam ocolit, zodia Capricorn și partenerul său.. Capricorn, vor face echipă bună la maturitate. Pot avea parte toată viața de iubire sinceră.

Compatibilitate pentru zodia Vărsător în 2022

Atât Vărsătorul, cât și Leul tind să domine foarte mult într-o relație. Au șanse mari să fie fericiți, doar dacă își oferă libertate și respect.

Aici poate să intervină teama de responsabilități, prin urmare, nu sunt hotărâți să se căsătorească. Este vorba de Vărsător și Săgetător. Între cei doi există o atracție foarte mare, dar nu încât să treacă la pasul următor.

Compatibilitate pentru zodia Pești în 2022

Nici unul, nici altul nu se descurcă atunci când vine vorba de responsabilitățile casnice. Tot ce contează este că se înțeleg bine și există o iubire adevărată între Balanță și Pești.

Vorbim și despre o căsnicie între Capricorn și Pești. Capricornul fiind destul de capabil să-i ofere nativului Pești, siguranța materială de care are nevoie.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop TAUR 2022. Nativii zodiei Taur pot avea succes dacă îşi pun în practică toate cunoştinţele pe care le deţin

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies