CITEȘTE: Cele mai longevive cupluri de vedete din România

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan

Cu toate că majoritatea timpului și-l petrec pe platourile de filmare, aceste vedete au reușit de fiecare dată să demonstrreze întregii lumi că dragostea este mai presus decât orice! Află care sunt cele mai longevive cupluri de vedete din România.

Implicate în diverse proiecte, multe vedete din showbiz -ul românesc aleg carierea în locul dragostei și astfel ajung să se despartă de partenerul sau partenera de viață. Chiar și așa, sunt și câteva excepții! Unii fani apreciază nespus munca pe care o depun, iar alții văd la aceste cupluri adevărate modele de urmat în viață. Iată care sunt cele mai longevive cupluri de vedete din România:

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este MIRELA VAIDA. Biografie: Data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt printre cele mai longevive cupluri de vedete din România

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 20 de ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat doi copii minunați care le aduc zâmbete în fiecare zi.

Cei doi și-au dorit enorm să devină din nou părinți, însă de data aceasta au ales să adopte un copil, mai exact o fetiță pe nume India Roxana, care avea doar cinci ani când și-a cunoscut noua familie.

Prezentatorul TV  spune că a cunoscut-o pe cea care urma să-i devină soție într-un mod de-a dreptul inedit, recunoscând de asemenea că a fost vorba despre dragoste la prima vedere.

Se pare că Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au cunoscut pentru prima oară în cadrul unui casting, dar nu și-au dat importanță pe moment. Ei bine, destinul i-a unit la doar câteva zile, când s-au întâlnit pur și simplu pe stradă. La doar cinci zile după, cei doi au decis să se căsătorească.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este IULIA SABBAGH. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut pentru prima dată în anul 2010, pe platourile de filmare, întrucât amândoi fuseseră distribuiți în roluri principale, în cadrul proiectului „Iubire și Onoare”. După cinci ani de relație, cei doi s-au căsătorit, iar la scurt timp după a venit pe lume și primul lor copil. Prezentatorul de televiziune a povestit, la un moment dat, cum a început povestea de dragoste alături de partenera lui, Adela Popescu:

„Am început ușor să ne apropiem. Pe mine râsul ei m-a dat pe spate. Are un râs, zic eu, contagios. Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. Îmi aduc aminte și acum ce am mâncat, calmari prăjiți. Și dacă mâncam mămăligă mi se părea ceva exotic, extraordinar. După am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant”, a mărturisit Radu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România, fiind extrem de apreciat de toată lumea, mai ales pentru faptul că dovedesc cu fiecare ocazie că dragostea lor este mai presus decât orice. Cei doi au împreună trei băieți și anume Alexandru, Andrei și Adrian, cel din urmă fiind mezinul familiei, dar și cel mai răsfățat dintre toți.

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Antonia și Alex Velea formeaza un cuplu din 2012

Antonia și Alex Velea se află pe lista celor mai cunoscuți artiști de la noi din țară, fiind de asemnea apreciați de publicul larg și datorită poveștii lor de dragoste. Cântăreții au împreună doi băieți, deși Alex Velea spune că are trei copii, ținând cont și de fiica Antoniei din căsnicia anterioară. Atât Alex Velea cât și Antonia au fost căsătoriți în trecut, iar la început relația lor s-au confruntat cu multe piedici, însă le-au depășit cu brio! După 9 ani de când sunt împreună, Alex Velea și Antonia se iubesc ca în prima zi.

„Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012. Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea. Ne-am întâlnit, ne-am îndrăgositit și am trecut peste toate impedimentele și toate obstacolele", au declarat cei doi.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. Biografie: Data nașterii, copilărie, soție, carieră, copii

Antonia și Alex Velea
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Andra și Măruță au o familie superbă

Andra și Cătălin Măruță se află și ei în topul celor mai longevive cupluri din România. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu 13 ani și și-au clădit o familie foarte frumoasă, cu doi copii care le aduc bucurii și zâmbete în fiecare zi din viața lor.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am cunoscut-o în perioada în care eram la Tonomatul DP2, era una dintre invitatele preferate pe care le aveam deoarece în perioada aia îmi plăcea să-i provoc pe toți artiștii care veneau în platou. Andra era omul cel mai deschis la toate provocările mele și ieșeau niște emisiuni senzaționale. Dar atunci ne-am cunoscut pur și simplu profesional.

După cunoașterea asta profesională aveam emisiune la mare, ea filma un videoclip și avea nevoie de cineva în videoclip. M-a chemat, eu m-am dus numai că eram cu o fată pe care o cunoscusem la mare și fata aia trebuia să mă aștepte pentru că eu aveam treabă. După videoclip am păstrat legătura, am mai vorbit, a fost ceva extrem, de firesc și natural. Am cerut-o de nevastă de Crăciun, la Câmpia Turzii, la ea acasă”, a declrat Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță[Sursa foto: Instagram]

Dana Rogoz și Radu Dragomir

Dana Rogoz și Radu Dragomir au pornit pe același drum în urmă cu nu mai puțin de 17 ani de zile, iar de atunci și până acum trăiesc o poveste de iubire desprinsă parcă din basme. Frumoasa actriță recunoaște că este îndrăgostită de Radu Dragomir exact la fel ca în prima zi și spune că este un partener minunat și un tată de nota 10! Vedeta și soțul ei au împreună doi copii absolut superbi de care sunt extrem de mândri.

„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate”, a spus Dana Rogoz în cadrul unui podcast pe YouTube.

Dana Rogoz și Radu Dragomir
Dana Rogoz și Radu Dragomir[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. "Nu, nu sunt un copil de bani gata. M-aș considera exact opusul. Am origini foarte modeste, dar și ambiție"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies