Cine este ANDI MOISESCU. "Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană"

 Cine este ANDI MOISESCU. Biografie: data nașterii, copilărie, căsătorie, copii
Cine este ANDI MOISESCU. "Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană"

Află tot ce nu știai despre Andi Moisescu, unul dintre cel mai cunoscuți realizatori de televiziune din România.

Andi Moisescu s-a născut pe 26 octombrie 1972 în București și este unul dintre cei mai apreciați realizatori de televiziune din România, fiind totodată și un apreciat jurnalist și prezentator TV.

Alexandru Andi Moisescu are un frate mai mic, pe nume Tudor și provine din familia unui cunoscut regizor de film.

A absolvit Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București, devenind celebru după ce a câștigat un concurs lansat de postul de radio „Unifan”.

Cine este Andi Moisescu

În anul 1966, Andi Moisescu a preluat funcția de director de programe în cadrul postului de radio Pro Fm, moment în care a realizat că nu va reuși niciodată să profeseze în domeniul pe care l-a studiat, lăsând matematica deoparte.

Tot în același an, Andi Moisescu a pășit în televiziune, urmând să lucreze alături de Florin Călinescu și alte figuri celebre ale postului.

Între anii 2000-2004, Andi Moisescu a fost realizatorul emisiunii „Marcă Înregistrată", iar în anul 2005, acesta a început proiectul „Apropo Tv”, care i-a adus succesul.

andi moisescu varsta

Citeste si: PORTRET: Cine este și cu ce se ocupă soțul Adrianei Trandafir

Andi Moisescu a făcut parte din juriul unui cunoscut show de talente

Din anul 2011, Andi Moisescu a făcut parte din juriul celui mai cunoscut show de talente din România, alături de Andra, Alexandra Dinu / Mihai Petre / Mihaela Radulescu și Florin Călinescu / Bebe Cotimanis.

Între anii 2017-2019, Andi Moisescu a fost moderatorul emisiunii „Pe bune”.

Andi Moisescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, având o carieră impresionantă, presărată cu proiecte de succes. Puțini sunt cei care știu însă că celebrul prezentator a trecut prin nenumărate momente de cumpănă la începutul carierei, fiind nevoit să facă sacrificii pentru a se întreține singur.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este soția lui COVE. Cum a cunoscut-o prezentatorul și cu ce se ocupă Florentina Ene

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andi Moisescu a vândut ziare la metrou la început de carieră

Andi Moisescu a povestit că nimic nu i-a fost oferit „de-a gata” în viață, fiind nevoit să muncească din greu pentru fiecare realizare.

Prezentatorul tv a mai dezvăluit, în cadrul unui interviu, că în tinerețe, vindea ziare la metrou pentru a se putea întreține.

Cu toate că lipsurile materiale i-au marcat cumva începuturile, Andi Moisescu susține că nu i-a lipsit niciodată dragostea familiei, fiind astfel motivat să câștige singur tot ceea ce ține de sfera materială.

„Mie nu mi-au lipsit nimic din lucrurile importante în viață, respectiv dragostea părinților mei, a familiei, care e cea mai importantă, în rest, tot ceea ce ține de bunuri materiale, lucruri, cameră și așa mai departe, eu n-am

avut parte de niciuna din lucrurile astea și nici vreun background care mă recomandă pentru meseria asta…

Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană. Asta știam clar că funcționa, pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă. Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec",

a mărturisit Andi Moisescu, pentru sursa amintită.

andi moisescu cariera

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este activista GRETA THUNBERG. A declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

Cum a ajuns Andi Moisescu să lucreze în televiziune

Ceea ce publicul larg nu știe este faptul că Andi Moisescu nu a visat la un job în televiziune încă din copilărie, ci dimpotrivă, realizatorul tv mărturisește că nu s-ar fi gândit vreodată că televiziunea va deveni a doua casă pentru el.

Juratul a debutat, în radio, în anul 1990, dintr-o întâmplare, după ce a participat la un interviu care i-a schimbat viața.

„Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de dj la un post de radio.

Era primul post de radio apărut atunci, și mai eram cu încă un coleg de bancă, și el vindea ziare lângă mine – și mi-a zis “De ce nu te duci? Că tu tot pui muzică la toate petrecerile noastre”. Și m-am dus. A doua zi de dimineață i-am zis: “Bine, fii atent, eu nu vin mâine să vând” – vindeam săptămânal, deci nu era o problemă dacă nu vindeam într-o zi – și m-am dus la concurs. Printre alți 50 de oameni eram și eu. Am luat eu și încă un băiat", a dezvăluit Andi Moisescu.

Andi Moisescu a vorbit deschis și despre compromisurile pe care nu le-ar putea face niciodată în carieră. Acesta susține că nu ar accepta niciodată să fie parte dintr-un proiect care i-ar putea afecta credibilitatea pe care a clădit-o în timp, cărămidă peste cărămidă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

andi moisescu romanii au talent

Citeste si: PORTRET- PATRIZIA PAGLIERI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are antreprenoarea

„Nu cred că aș putea să fac niciodată lucruri în care nu cred. Mi-e foarte dificil, în primul rând că nu le văd rostul, mi se pare că e o energie irosită, n-o să mă creadă nimeni și chiar dacă m-ar crede pe moment, la un moment dat ar fi foarte trist să descopere că e o păcăleală, asta ar ruina practic toată credibilitatea câștigată până atunci și mi se pare că este cel mai important atribut pe care-l poate avea cineva în grijă – credibilitatea – asta cântărește cel mai mult. Așadar, n-aș face niciodată lucruri în care nu cred.", a încheiat juratul.

Andi Moisescu a mărturisit, în cadrul unui podcast, că Victor Prunaru se numără printre mentorii săi. Acesta i-a dat un sfat, la început de carieră, care i-a devenit crez. Chiar și în ziua de astăzi, celebrul prezentator se ghidează după acele vorbe.

„Muncind de la 17 ani, am avut norocul să fiu înconjurat de oameni mai în vârstă decât mine, cu mai multă experiență, mai maturi și atunci, am învățat mult de la ei. De exemplu, țin minte că atunci când am intrat în televiziune, am învățat o chestiune pe care o aplic cu mare strictețe și de pe urma căreia am avut foarte mult de câștigat. Când am intrat în televiziune, Victor Prunaru, care era șeful tuturor operatorilor de la Pro TV pe vremea aia, m-a învățat un singur lucru. M-a luat de o parte și mi-a zis: `Frate, tu vrei să faci meseria asta ca un profesionist?'”, a povestit Andi Moisescu.

Citeste si: PORTRET- ELIZA NATANTICU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are partenera de viață a lui Cosmin Natanticu

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz

andi moisescu si olivia steer

Andi Moisescu și Olivia Steer și-au unit destinele în anul 2004, din iubirea celor doi venind pe lume cei doi copii ai cuplului.

Prezentatorul tv a vorbit deschis despre secretele care stau la baza unei căsnicii longevive în vremurile noastre, în era vitezei, când lucrurile se întâmplă „pe repede înainte” și cu greu reușim să mai acordăm timp oamenilor dragi, relațiile interumane având astfel de suferit.

„Cred că sunt aceleași de când lumea. Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, a spus Andi Moisescu.

Citeste si: CV FRANCESCO PAGLIERI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are fiul PATRIZIEI PAGLIERI



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

PORTRET: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are ALINA EREMIA

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies