Cine este ANTONIO PICAN, iubitul cântăreței Bibi. "Persoana care mă motivează 24/7 din ziua în care cunoscut-o, este iubita mea, Bibi"

cine este antonio pican
Cine este ANTONIO PICAN, iubitul cântăreței Bibi. "Persoana care mă motivează 24/7 din ziua în care cunoscut-o, este iubita mea, Bibi"

Antonio Pican este un tânăr cântăreț, compozitor și vlogger român, cu o comunitate de peste 1 milion de fani.

Antonio Pican este un tânăr artist, compozitor, dar și vlogger de succes, având o comunitate de peste 1 milion de abonați pe contul său de Youtube. Pe Instagram, artistul este urmărit de aproape 600K de „picanți”, așa cum îi numește pe fanii săi.

La doar 14 ani, Antonio Pican a uimit juriul unui show de talente

Citeste si: Cine este doctor MIHAIL. "Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa asta"

Antonio Pican cântă de la vârsta de 7 ani, însă publicul larg l-a cunoscut pentru prima dată în 2014, întrucât a fost concurent în emisiunea pentru copii „Next Star”, ajungând chiar până în finala de popularitate. La doar 14 ani, Antonio Pican s-a făcut remarcat în show-ul X Factor, lăsându-i mască pe jurați după ce a interpretat piesa lui James Arthur, „Impossible”, mometul său ajungând la aproape 3 milioane de vizulizări pe Youtube.

„Până să ajung în lumea muzicală a fost un drum lung pe care l-am început cu părinții mei, care m-au ajutat și m-au susținut de mic. Drumul în lumea muzicală mi-a fost deschis de doamna profesor Daniela Calineț, care m-a ajutat să-mi descopăr talentul cu care am cucerit multe scene din România, urmând apoi o multitudine de persoane cu un impact mai mic sau mai mare asupra carierei mele, iar de un an, persoana care mă motivează 24/7 din ziua în care cunoscut-o, este iubita mea, Bibi.

În ochii ei sunt un artist complet și asta mă face să am din ce în ce mai multă încredere în mine.”, a povestit Antonio Pican.

Citeste si: Cine este Bibi sau Bianca Mihaela Lixandru, tânăra artistă care a cucerit Youtube-ul românesc cu piesa „Fetele pe balans”

totul despre antonio pican

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cine este Anna Lesko. „Eram un adult în copilărie, fapt ce m-a ajutat să cresc organizată și disciplinată. Acum trăiesc în armonie cu mine”

Antonio Pican a rupt topurile cu piesa „Macarena”

Antonio Pican a continuat să uimească publicul prin aparițiile sale pe Youtube, dar și prin colaborările muzicale inedite.

Întâlnirea cu Bibi, tânăra cântăreță care i-a furat inima, avea să-i schimbe viața, întrucât frumoasa artistă a devenit inspirația lui Antonio Pican pentru piesele pe care avea să le lanseze, toate

devenind hituri.

Melodia „Toate fostele”, lansată în colaborare cu iubita sa, Bibi, a înregistrat un succes neașteptat, intrând pe toate radiourile din România. În prezent, piesa a adunat peste 10 milioane de vizualizări.

Una dintre cele mai recente piese lansate de Antonio Pican, „Macarena”, a rupt topurile muzicale, videoclipul  fiind realizat în Dubai, într-o vacanță în care vloggerul a plecat alături de iubita sa.

„În acest moment, persoană care mă ajută din tot sufletul ei la creare oricărui proiect, este iubita mea! În ultima mea piesă, „Macarena”, ea a fost factorul cheie, iar fără ea nu se putea realiza acest proiect. Pe partea de producție lucrez cu mai mulți producători muzicali, dar oamenii mei de baza sunt băiețîi de la Pink Elephant, Karo și Radu! Sunt niște oameni extrem de talentați cu care vor urmă multe proiecte”, a

povestit artistul.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Antonio Pican i-a oferit inelul de logodnă cântăreței Bibi

După mai puțin de un an de relație, Antonio Pican i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale, în aeroport, înainte să zboare spre Dubai. Artistul a povestit că soacra sa a fost cea care l-a ajutat să pună la punct fiecare detaliu pentru a o surprinde pe Bibi. Se pare că mama cântăreței l-a ajutat și în ceea ce privește alegerea inelului.

antonio pican si bibi

„Eu am vrut să nu fie o vacanță obișnuită, fiind și prima dată când ieșeam amândoi din țară. Au fost multe luni în care m-am gândit ce inel să îi iau și am noroc că mama logodnicei mele m-a ajutat cu sfaturi. Avem totul pregătiti, mai puțin textul, dar am făcut ce am simțit. Am pus întrebarea”, a spus Antonio Pican în cadrul unei emisiuni TV.

Bibi a fost extrem de surprinsă, spunând că a fost un șoc pentru ea cererea în căsătorie. Cântăreața a spus un „da” din toată inima, cei doi fiind mai fericiți ca niciodată.

„El mi-a zis mereu că vrea să mă ceară. Nu-mi vine să cred că eu nu m-am prins, a fost un șoc plăcut. Toate vin la timpul lor, acum am primit doar inelul de logodnă”, a adăugat Bibi.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este ILONA BREZOIANU. "Noi stăteam în două camere și era foarte mic spațiul pentru patru persoane"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies