CITEȘTE: Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp | naștere, nume real, vârstă

Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp
CITEȘTE: Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp | naștere, nume real, vârstă

Cine este Daniela Iliescu, actuala iubită a lui Culiță Sterp de la Srvivor România 2021. Daniela Iliescu este însărcinată cu primul copil al cântărețului Culiță Sterp.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai îndrăgite și iubite cupluri din showbizul românesc. 

Artistul este îndrăgostit până peste cap de Daniela, femeia care pare să îl completeze perfect, despre care a afirmat cu toată sinceritatea, într-o postare, că e „cea mai frumoasă femeie".

Daniela Iliescu este o persoană destul de discretă, care înțelege însă tot ceea ce presupune meseria de artist a iubitului ei,  pe care l-a însoțit deseori atât la concerte, cât  și la filmările pentru videoclipuri.

Întrebată de un admirator dacă este geloasă, viitoarea mămică a răspuns:

„Sunt o persoană foarte realistă și nu cred că mă pot numi o persoană geloasă sau posesivă, pentru că eu vreau să cred că nu am investit, în ultimii ani, atât de mult în mine…iar un rol important l-au jucat relațiile mele din trecut din care am învățat câte ceva.

Mi-am dat seama că de multe ori, noi femeile, ne facem atât de multe filme care sunt doar în capul nostru.

Daniela iliescu varsta

Citeste si: Daniela Iliescu a arătat întreaga conversație cu faimosul de la Survivor! Ce a vorbit Culiță Sterp cu viitoarea mămică

Și cred cu tărie că așa cum este vorba aceaa ‘că fericirea vine dinăuntru’, cred că și gelozia vine la fel, din tine și atâta timp cât tu nu ai încredere de sine sau nu vezi valoarea

ta în viața unui om, atunci este mult mai ușor să devii gelos pe alte persoane, pentru că ai impresia că sunt cu ceva mai presus decât tine, deși ele poate nu sunt”, a mărturisit Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au fost colegi de liceu

Daniela Iliescu l-a cunoscut pe Culiță Sterp în urmă cu 13 ani, au studiat la același liceu, însă povestea lor de dragoste a început în anul 2020, în urma unei vacanțe petrecute la munte.

Daniela este pasionată de turism și adoră călătoriile, mergând în zeci de călătorii în afara țării. Aceasta a vizitat Italia, Austria, Antalya și Dubaiul, fiind plecată o bună perioadă de timp în America pentru a-și continua studiile.

Daniela iliescu biografie
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Daniela Iliescu de când Culiță Sterp a plecat la Survivor? Și-a sters lacrimile și a recunoscut într-un final!

Daniela Iliescu îi va dărui artistului Culiță Sterp un băiețel

În prezent, Daniela Iliescu și Culiță Sterp trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața unui cuplu, întrucât așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

În acest sens, Daniela afirma într-o postare pe Istagram: „Nu este niciun miracol mai mare decât cel în care crești un suflet în pântecul tău".

Deși viitorul tătic este plecat în Republica Dominicană, unde se desfășoară emisiunea fenomen Survivor România, frumoasa blondină se pregătește entuziasmată pentru evenimentul mult așteptat, strângând pentru Culiță numeroase amintiri,  imortalizând momentele unice din perioada sarcinii. 

Citeste si: Culita Sterp si Daniela Iliescu au schimbat mesaje in timp real la Survivor Romania! Ce i-a spus iubita lui si cum a reactionat Faimosul cand a auzit ca a devenit unchi

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Daniela iliescu studii

Citeste si: Daniela Iliescu, sedinta foto uluitoare inainte de nastere. Culita Sterp ar ingenunchea daca ar vedea-o cum arata insarcinata in aproape 9 luni

De curând, Daniela Iliesu și-a deschis un canal de youtube, unde le vorbește viitoarelor mămici despre tot ceea ce trăiește în așteptarea bebelușului. Vlogurile Danielei au strâns deja zeci de mii de vizualizări, semn că mămicile au fost încântate de mărturisirile Danielei.

Culiță Sterp și-a găsit liniștea în brațele Danielei și pare extrem de emoționat atunci când vine vorba despre ea sau despre fiul lor. Acesta o numește adesea pe Daniela ,,soția mea”, deși cei doi nu sunt căsătoriți în acte deocamdată.

  „Relația mea cu Culiță mi-a adus foarte multă atenție din partea oamenilor, lucru pe care eu nu l-am preconizat sută la sută și  cu care mai târziu, mi-a fost destul de greu să mă acomodez.  Eu sunt genul de persoană care nu răspunde răutăților și nu dă curs discuțiilor".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela (@daniela.iliescu)



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România, primele imagini cu fetița!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies