Cine este FRANCESCO PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort."

Cine este Francesco Paglieri, fiul Patriziei Paglieri
Cine este FRANCESCO PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort."

Descoperă tot ceea ce nu știai despre Francesco Paglieri, fiul Patriziei Paglieri

Francesco Paglieri este un tânăr în vârstă de 25 ani, pasionat de sport. Acesta a practicat polo timp de 8 ani, iar în prezent, Francesco face fitness și merge regulat la sală pentru a se menține în formă. Când vrea să se recreeze, tânărul preferă să alerge prin parc. În timpul liber, acesta o ajută pe mama sa, întrucât Patrizia deține un restaurant în București.

„Sunt din 93 în România, dar nu sunt cunoscută pentru că am avut un business cu o clientelă foarte restrânsă, de top, pe circuit închis 80%.

Am avut restaurant cu produse premium şi n-am avut nevoie de publicitate", a povestit chef Patrizia.

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine. Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam”, a

mai spus Patrizia Paglieri.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ALEXANDRA UNGUREANU. Biografie: data nașterii, carieră, iubit

Fiind pasionat de sport, Francesco se declară extrem de pregătit pentru provocarea Asia Express. Acesta a recunoscut că s-a antrenat foarte mult pentru a putea face față provocărilor din competiție.

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România și se pare că fiul său îi moștenește talentul.

Atunci când este invitată la un show culinar, băiatul o însoțește întotdeauna.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Cine este Francesco Paglieri, fiul Patriziei Paglieri

Ceea ce multă lume nu știe este faptul că fiul Patriziei a trecut printr-o adevărată dramă în copilărie, întrucât tatăl său l-a părăsit când avea aproape un an și de atunci, nu a mai venit să-l vadă.

Până la vârsta de 14 ani, Francesco a crezut că tatăl lui este mort, pentru că mama sa a hotărât să-i ascundă crudul adevăr.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri.

Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat", a dezvăluit Patrizia Paglieri.

Tatăl băiatului nu l-a căutat niciodată. Mai mult, pe când Francesco avea șapte ani și era cu mama sa în aeroport, s-a intersectat cu tatăl său, care a trecut pe lângă  el, ignorându-l.

„Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam”, a spus chef Patrizia.

Drama neștiută a lui Francesco Paglieri

patrizia si francesco paglieri

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ALEXANDRA UNGUREANU. Biografie: data nașterii, carieră, iubit

Cum a slăbit Francesco Paglieri 18 kg

În prezent, tânărul are un corp sculptat, pe care îl afișează cu mândrie pe rețelele de socializare.

Însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa, Francesco ajungând să cântărească, acum câțiva ani, 84 de kilograme.

„Am avut 84 de kilograme vara trecută. Am slăbit 18 kilograme. Am început în noiembrie, am fost la nutriționist. După care din februarie m-am documentat. Dimineața beau doar cafea și un pahar de apă. Fac pauză alimentară de 16 ore. Fac sport, mișcare în general, nu neapărat sală”, a povestit Francesco.

În anul 2017, băiatul Patriziei Paglieri s-a hotărât să-și schimbe stilul de viață și să integreze în programul său doar alimente sănătoase.

„În noiembrie 2017 m-am decis să fac o schimbare, în momentul în care nu mă mai simțeam bine în pielea mea. Sfatul meu pentru cei care mă întreabă sau sunt interesați să slăbească este simplu... eliminați cuvântul "dietă" și transformați-l într-un stil de viață sănătos. Ceva ce vă place și este sustenabil pe viață, nu pe 2-3 săptămâni. Este mai greu la început, dar după o sa vă bucurați de alegerea făcută.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Eu știu cât de greu este pentru că fac parte dintr-o familie care consideră mancarea/gatitul o artă, ceva ce ne face fericiți. De asta e important să nu fii restricționat și să te bucuri de micile plăceri ale vieții fără să exagerezi.

„O felie de tort" într-o alimentație sănătoasă nu o să vă îngrașe, cum nici o salată printre 2 pizza nu o să vă slăbească. Ca și incheiere vă spun că cel mai important lucru este să te simți bine cu tine! Dacă esti mulțumit și te simți bine în pielea ta, nu lăsa pe nimeni sa-ți spună ce și cum trebuie să mănânci sau să-ți trăiești viața!", mărturisește Francesco Paglieri.

francesco paglieri asia express

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este George Burcea. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, divorț

Francesco Paglieri, primul membru din familie care a absolvit facultatea

În anul 2018, Francesco a absolvit facultatea și și-a dat licența, fiind primul din familie care a realizat acest lucru.

Mama sa este foarte încântată de rezultatele fiului ei și intenționează să vândă casa pe care o deține în Buftea și să deschidă un bistro, care va fi manageriat de fiul său.

„Da, e primul din familia noastră care a terminat facultatea. A dat licența… Vrem să vindem casa din Buftea și să deschidem un bisto în centru. Francesco o să fie manager. Casa o vând cu 400.000 de euro. E la ieșire din Mogoșoaia…”, a spus chef Patrizia Paglieri.

Chef Patrizia este foarte fericită pentru că împărtășește această experienţă cu fiul său, Francesco.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este PATRIZIA PAGLIERI. Biografie: data nașterii, cariera, căsătorie, copil



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Biografie ARMIN NICOARĂ. "Cred că duritatea lui şi-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, şi cu mama, şi cu fratele meu"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies