CITEȘTE: Cine este INNA. Biografie: data nașterii, iubit, carieră

Cine este INNA
CITEȘTE: Cine este INNA. Biografie: data nașterii, iubit, carieră

Află tot ce nu știai despre Inna, cântăreața care a cucerit topurile muzicale de peste hotare.

Inna s-a născut pe 16 octombrie 1986, în Mangalia, numele său real fiind Elena Alexandra Apostoleanu.
Cântăreața spune că a moștenit talentul de la bunicul și mama sa, care cântau la diverse evenimente.

Inna a copilărit la Neptun

Numele de scenă este de fapt un alint pe care îl folosea adesea bunicul său, simplu și ușor de reținut, Inna.


La vârsta de 8 ani, a început cursurile de canto cu profesorul Traian Broască, muzica fiind încă de la acea vreme, marea sa pasiune. A copilărit la Neptun și ulterior, a urmat cursurile Liceului Economic din Mangalia și Facultatea de Științe Politice Ovidiu din Constanța.
Inna a participat la preselecțiile pentru trupa ASIA, dar nu a fost acceptată.
În anul 2007, i-a cunoscut pe membrii trupei Play&Win, cu ajutorul cărora a înregistrat primul său album.
Artista se prezenta pe atunci sub pseudonimul Alessandra.

„Asta a fost visul meu cel mai mare! Să cânt, să fac oamenii fericiți, să călătoresc”, a mărturisit Inna.

A apărut pentru prima dată la TV în emisiunea moderată de Teo Trandafir la acea vreme.
A participat la audițiile pentru Eurovision 2008 cu piesele ,,Goodbye" și ,,Sorry", iar piesa ,,Hot" a fost difuzată pe radio în heavy-rotation.


La vremea respectivă, Inna avea câteva kilograme în plus și o strungăreață extrem de simpatică.

Citeste si: Inna se iubește cu un bărbat celebru! Cine este sufletul-pereche al solistei?

inna biografie

Inna a cucerit topurile internaționale cu piesa „Hot”

A fost poreclită „Inna Hot" și înainte de a cuceri publicul din România, vedeta a dat ,,lovitura" în străinătate.


Astfel, în anul 2009, cântăreața a semnat cu Casa Ultra Records din SUA, prin labelul Roton. Piesa ,,Hot” avea succes în țări precum Belgia, Rusia, Turcia, Olanda, Polonia, Bulgaria Serbia, Grecia și Slovacia.
În același an, cântăreața câștigă premii importante, cum ar fi: Romanian Mudic Awards, Best Dance, Best Show, Best New Artist și Border Breaker.
În 2014, a lansat piesele ,,Strigă", în colaborare cu Puya, ,,Cola Song" cu J.
Balvin și a semnat cu Casa de Discuri Atlantic Records.
În anul 2016, Inna a urcat pe scenă în deschiderea Festivalului Untold.
În 2019, lansează cel de-al șaselea album, cu piese în limba spaniolă.

Citeste si: Deliric gătește pentru Inna: "Trebuie să fac femeia fericită”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu vreau să par naționalistă, dar cel mai bine mă simt acasă. Mă simt fericită atunci când mă întorc și îmi văd familia, când pot să ies cu prietenii mei și când pot să-i salut pe oameni, fără să mi se împleticească limba în gură.

A doua mea casă este Barcelona, unde mă simt foarte bine. Nu mi se întâmplă atât de des să fiu în România și să mi se facă dor de Barcelona, poate doar atunci când vreau să mă odihnesc sau să mă relaxez.

În schimb, mi se întâmplă foarte des să fiu în Barcelona și să mi se facă dor de familie, de prieteni ”, a dezvăluit Inna.

Citeste si: TOTUL despre: Cine este Andreea Antonescu| data nașterii, căsătorii, copil, divorț

Inna este într-o relație cu Deliric

inna si deliric

Anul 2020 i-a adus Innei și împlinirea pe plan sentimental, odată cu relația cu artistul Deliric.
„Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm”, a mărturisit artista.
Întrebată de căsătorie și copii, celebra cântăreață a răspuns că își dorește un copil la momentul potrivit. „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a spus artista.
Vedeta a fost în Dubai cu ocazia zilei sale de naștere, unde a petrecut momente de neuitat alături de iubitul ei.
„Îmi place la fel de mult o seară liniștită în doi pe cât apreciez și o vacanță în locuri frumoase din lumea aceasta. Chiar de ziua mea am fost în vacanță în Dubai și a fost extraordinar.”, a declarat Inna.

Citeste si: Inna își dorește copii cu Deliric?! Ce a declarat cântăreața

Cântăreața nu este o persoană foarte ordonată și de aceea nu este deranjată de neregulile din casă, cum ar fi vasele nespălate sau hainele aruncate: „Sunt destul de relaxată cu lucrurile de acest gen, eu nu sunt atât de organizată, deci nu pot cere nimănui să fie altfel.”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: cine este IRINA RIMES. Biografie: data nașterii, nume real, iubit

Cum a depășit Inna perioada pandemiei

Anul 2020 a fost cu siguranță unul greu din cauza pandemiei, însă pentru Inna a fost unul de succes. A avut mai puține concerte, dar colaborări din belșug cu diverse televiziuni.
După ce s-a încheiat show-ul „Masked Singer România”, artista a luat parte la reality-show-ul ,,Dance Queen’s House”, transmis pe Youtube.
Artista a dezvăluit cum a luat naștere acest proiect.

inna nume real

„Totul a pornit de la ideea că mi-ar plăcea să fac sesiuni muzicale, doar că îmi doream să nu mai facem ca de obicei la studio, ci într-un alt loc în care să stăm cu toții. Așa că am căutat o casă, ne-am testat cu toții și ne-am făcut gașcă de producători, songwriteri, cameramani, fotograf, make-up artist, echipa mea de la Global Records. 3 săptămâni plineee!"

Inna mărturisește că s-a îndrăgostit de viața în televiziune.
„Mi-a plăcut tare mult să fac parte din proiectul "Masked Singer Romania" (PRO TV), a fost fun, a fost intens și îmi doresc și sezonul 2 de nebunie și energie! După prima experiență pe care am avut-o la "Vocea României Junior", care a fost minunată, unde am cunoscut copii talentați, "Masked Singer Romania" a fost o experiență diferită, care m-a făcut să mă reîndrăgostesc de televiziune."

Vedeta se consideră norocoasă, pentru că este înconjurată de prieteni, care i-au devenit parteneri de afaceri, dintre care cei mai apropiați ar fi David Ciente, Cotoi sau Minelli.

„Cu Marco&Seba mă știu de peste 12 ani, îmi sunt apropiați. Cu David Ciente mă știu de mai puțin timp, am lucrat cu el albumul lansat în spaniolă ”YO”. La fel, cu Cotoi lucrez de ceva ani și și cu Minelli, cu care am lansat anul acesta piesa ”Discoteka”- spune Inna.

Recent, artista a petrecut o vacanță de neuitat în Dubai, unde s-a relaxat și s-a încărcat cu energie pozitivă.
„Îmi place foarte mult în Dubai, mă întorc de fiecare dată cu bucurie, e o energie aparte şi e cald, îmi place să călătoresc în ţările în care e cald, poţi sta la soare şi să te bucuri de tot felul de activităţi. Mi-a plăcut foarte mult la aerodrom, a fost o experienţă de care m-am bucurat la maximum. În mod normal, în vacanţă, îmi place să mă relaxez, însă de data aceasta, am ales să fac cât mai multe activităţi. Experienţa cu tiroliana a fost incredibilă, am mai fost cu tiroliana în pădure, dar aici a fost deosebit."



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies