Cine este RĂZVAN MUNTEANU, soțul Deliei Matache. ”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut."

cine este razvan munteanu sotul deliei - Monica munteanu sora lui razvan munteanu - Razvan munteanu varsta -Razvan munteanu biografie
Răzvan Munteanu, sotul Deliei Matache

Delia Matache, se poate considera o norocosă! Alături de Răzvan Munteanu, formează una dintre cele mai frumoase perechi din showbiz-ul autohton. Acesta s-a iubit în trecut cu Andreea Marin

Delia este un artist complet care s-a lansat în piața muzicii autohtone, în urmă cu mai bine de două decenii. În fața altarului a pășit alături de Răzvan Munteanu în septembrie 2012, la doar doi ani după ce au început povestea lor de dragoste. Căsătoria civilă a fost una inedită, în fața Porții Sărutului- opera lui Constantin Brâncuși de la Târgu Jiu. Petrecerea a fost una fastuoasa într-o locație din Buftea.

Totul a fost bine ales și împodobit cu cele mai frumoase aranjamente, pentru a crea tuturor cele mai frumoase amintiri. Horia Brenciu, Damian Drăghici, Andra și Pepe au fost doar câțiva dintre artiștii de seamă care au adus voie bună prin dans și cântec, pentru invitați și tinerii căsătoriți.

Cine este Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache

cine este razvan munteanu sotul deliei - Monica munteanu sora lui razvan munteanu - Razvan munteanu varsta -Razvan munteanu biografie
Delia Matache și Răzvan Munteanu la căsătoria lor din 2012[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Citeste si: Soțul Deliei Matache s-a iubit cu Andreea Marin! Dezvăluiri din relația lui Răzvan cu ”Zâna Surprizelor”

Răzvan Munteanu a înțeles rețeta succesului în privința căsătoriei cu Delia. Deși artista este mereu în lumina reflectoarelor, soțul ei a ales exact opusul... o discreție cât mai mare, în ceeea ce privește această zonă. Răzvan Munteanu deține mai multe locații în Centrul Vechi al capitalei și este un prosper om de afaceri. Pentru abilitățile lui de a gestiona partea financiară și fiind de asemenea un foarte bun organizator, acesta a devenit managerul Deliei.

Cei doi soți au ales să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii tuturor curioșilor și au oferit destul de rar interviuri despre ceea ce trăiesc în viața lor privată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Răzvan este familia mea, numeroasă. Noi avem multe personalități.

Suntem doi în casă, dar ne manifestăm cât 10. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă în care totul era așa, o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea, dar echilibrul și stabilitatea vin cu un soi de maturizare a ta.
E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe.
Ca echipă și ca lucruri frumoase, pe care am reușit să le facem, da, n-aș fi reușit să fac asta fără el. Noi suntem o echipă." a povestit Delia în podcastul Andrei.

Citeste si: Delia și Răzvan Munteanu au anunțat ruptura. „Au fost ani frumoși”

Cum s-a cunscut Delia Matache cu Răzvan Munteanu

cine este razvan munteanu sotul deliei - Monica munteanu sora lui razvan munteanu - Razvan munteanu varsta -Razvan munteanu biografie

Citeste si: Delia şi soţul ei au plecat în Maldive. Cum s-a pozat artista în vacanţa exotică

Marea întâlnirea între Răzvan Munteanu și jurata de la IUmor a fost chiar într-unul din localurile pe care acesta le deține. Într-un interviu, Delia a precizat că între ei a fost o dragoste la prima vedere.

Viziunea lui Răzvan asupra carierei soției sale a fost una benefică pentru ambii și au putut să contruiască împreună un mic imperiu. ”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzică, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”,  a precizat Răzvan Munteanu într-un interviu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Inclusiv mama Deliei, Gina Matache a fost foarte încântată de alegerea pe care fiica ei cea mare a făcut-o  pe planul sentimental. 

”Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin!”, a comentat mama Deliei Matache.

Totuși, puțin sunt cei care știu că Răzvan Munteanu s-a iubit cu Andreea Marin, "Zana Surprizelor". Relația dintre cei doi a fost una serioasă, iar Delia nu a fost deloc deranjată de acesta lucru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Delia, însărcinată?! Horia Brenciu a dat vestea: „Cântăm la botez?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies