Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. "Nu, nu sunt un copil de bani gata. M-aș considera exact opusul. Am origini foarte modeste, dar și ambiție"

Sebastian Dobrincu varsta
Sebastian Dobrincu are 23 de ani

Iată în articolul de mai jos cum a ajuns Sebastian Dobrincu unul dintre cei mai de succes români peste Ocean.

Sebastian Dobrincu se alătură echipei „Imperiul leilor”, ca investitor. Iată cine este Sebastian Dobrincu și cum a ajuns să fie cel mai tânăr milionar din Silicon Valley.

Cine este Sebastian Dobrincu

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DRAGOȘ PETRESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Dr. WARGHA ENAYATI. Biografie: data nașterii, afacere, profesie, copii

Ce vârstă are Sebastian Dobrincu 

Sebastian Dobrincu s-a născut în Botoșani pe 30 august 1998, după care familia a decis să se mute la București pe când avea numai doi ani. Încă de la o vârstă fragedă, a demonstrat că este talentat și pasionat de programare și tehnologie. La vârsta de numai 7 ani a început să învețe despre software.

„Târziu mi-am dat seama că există preconcepția asta cum că majoritatea tinerilor de succes provin din familii înstărite, influente sau bine conectate.

Nu a fost și cazul meu, în schimb am fost binecuvântat cu cei mai minunați părinți, care, în simplitatea și modestia lor, au știut să îmi inspire valori morale care m-au făcut cine sunt astăzi. Deci pentru cei care se întreabă, nu, nu sunt un copil de bani gata. M-aș considera exact opusul. Am origini foarte modeste, dar ambiție și determinare de neoprit”, spunea

tânărul în 2019, în cadrul unui interviu pentru VIVA.

Sebastian Dobrincu a fost exmatriculat cu câteva luni înainte de a susține examenul de Bacalaureat la liceul privat de informatică unde învăța atunci.

„Până în clasa a 12-a am participat la olimpiade, avusesem mai multe joburi în industria de IT, de software, câștigasem primii bani de la vârsta de 11 ani. Când eram în liceu, perioada a 11-a, a 12-a am început să am primul job la birou și bineînțeles, să echilibrez un job unde trebuie să fiu fizic prezent cu școala, cu temele, cu pregătirea

pentru olimpiade, care pentru cei care nu știu vorbim de până la zece ore pe zi…

Mă pasionau matematica, informatica și participam din drag la olimpiade, fusesem admis la un liceu privat de informatică, cu bursă integrală, într-o clasă specială de olimpici tocmai ca să duc mai departe numele liceului la olimpiade, prin participarea mea. Refuzând să particip la olimpiadele respective nu a fost o decizie înțeleaptă din punctul ăsta de vedere, conducerii școlii nu i-a convenit acest lucru și a fost un conflict acolo după care au urmat și niște interviuri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce studii are Sebastian Dobrincu 

Citeste si: CITEȘTE: Cine este DAN ȘUCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere, divorț, căsătorie, copii

Cine este Sebastian Dobrincu
Cu ce se ocupă Sebastian Dobrincu  [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este afacerista CRISTINA BÂTLAN

Cum a făcut primii bani Sebastian Dobrincu 

Era perioada când am fost invitat de cei de la Facebook, de cei de la Apple și am avut întâlniri cu Mark Zuckerberg și mai mulți mai mari de pe acolo și am început să dau interviuri și m-a întrebat lumea despre relația mea cu școala. Naiv fiind am spus sincer, nu știam că trebuie să am un filtru în ceea ce vorbesc și poate nu le-am făcut cea mai bună reclamă la momentul respectiv ceea ce s-a dovedit a fi o idee proastă în sensul că am ajuns

să fiu exmatriculat cu câteva luni înainte de examenul de bacalaureat.

Dar dacă fac doi pași înapoi acum cred că a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, mi-a deschis ochii la niște lucruri pe care nu aș fi putut să le observ, mi-a oferit cu totul alte perspective pe care să le urmez. Aș fi avut cu totul alt parcurs în viață dacă rămâneam în liceu”, a explicat Sebastian Dobrincu în cadrul interviului cu Vitalie Cojocari.

Tânărul a decis să plece în Statele Unite ale Americii, unde a susținut examenul de Bacalaureat și unde a luat o notă mare. Acolo a continuat cu o facultate de informatică din New York, la New York Institute of Technology ,unde a obținut o bursă integrală. După ce a vizitat sediile Facebook și Apple și i-a cunoscut pe Mark Zuckerberg și pe CEO-ul de la Apple, Tim Cook, lui Sebastian i-a venit ideea unei afaceri de succes.

Sebastian Dobrincu avere
Sebastian Dobrincu l-a cunoscut pe Tim Cook[Sursa foto: Facebook]

„Eram în New York atunci când mi-am dat seama că nu există soluţii de statistică pentru noile platforme sociale care începeau să se dezvolte tot mai mult la vremea aceea: Snapchat şi Instagram. Am vrut să profit de oportunitatea asta. Am văzut o nevoie în piaţă şi am vrut să fiu primul care o execută.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Planul unei companii şi discuţiile cu investitorii au fost, practic, formalităţile. Pentru mine, important era să creez produsul pe care-l aveam în minte, să văd dacă funcţionează. Şi a funcţionat. Încă nu am împlinit doi ani şi avem vânzări în valoare de un milion de dolari“, explică, cu simplitate, Sebastian.

Compania creată de Sebastian se numește Storyheap şi oferă statistici pentru conturile de Instagram şi Snapchat ale clienţilor. Iar clienţii pe care îi are sunt, printre alţii, McDonalds, Forbes, Mashable, Justin Bieber, Selena Gomez sau DJ Khaled.

„Practic, Storyheap face un fel de statistică pentru aceste conturi. De exemplu, dacă Selena Gomez lansează o nouă poşetă, managerii ei vor să vadă cum evoluează, în social media, promoţia lor: câţi oameni văd postările, ce vânzări, care-i timpul optim pentru a posta, care-i profilul celor interesaţi“, explică tânărul.

Sebastian Dobrincu iubită

Pe lângă programare, Sebastian Dobrincu este extrem de pasionat de sport și are o viață echilibrată. În plus, acesta este pasioant de mașini puternice, dar și de muzică. În ultimii ani a lansat mai multe piese, unele dintre ele având succes. În primăvara anului 2021 s-a aflat că se iubește cu Ioana Ignat, cu care a colaborat pentru piesa „Inimă naivă”. Cei doi au fost împreună câteva luni, dar s-au despărțit. La finalul lunii noiembrie 2021, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au postat împreună o fotografie în care se sărută, semn că s-au împăcat.

Înainte de Ioana, Sebastian Dobrincu a avut o relație timp de câteva luni cu vloggerița Mimi, care susține că a fost înșelată de tânărul milionar.

Sebastian Dobrincu iubita
Sebastian Dobrincu se iubește cu Ioana Ignat[Sursa foto: Facebook]


„Am văzut o grămadă de articole în presă în legătură cu mine și fostul iubit, care aparent se despărțise de mine în toamnă.

Iar eu nu știam asta și ce să vedeți? Stăteam împreună și în aceeași casă. Nu, nu ne-am despărțit în toamnă, ci după ce a lansat el clip (n.r. piesa cu Ioana Ignat), pentru că eu credeam că el mă înșală cu fata cu care este deja. Așa că nu mai credeți tot ce se spune în presă, nu s-a despărțit nimeni în toamnă.

Ne-am despărțit pentru că eram înșelată, iar dacă vreți să preluați ceva puteți să preluați treaba asta pentru că asta e adevărul. Și hai să nu ne mai ascundem după un păhărel”, a dezvăluit Mimi pe rețelele de socializare, după ce a aflat de infidelitatea lui Sebastian Dobrincu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este DRAGOȘ PETRESCU. "Am început acel restaurant cu 60 de locuri în care, în mai puţin de 3 săptămâni, era coadă la intrare."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies