Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

cine este stefan banica junior
Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

Deja numele de Ștefan Bănică Junior a devenit răsunător pentru foarte multe persoane, de mai bine de 30 de ani. Însă știați ce se află în spatele succesului pe care îl are acesta?

Aflați din rândurile următoare unde a studiat Ștefan Bănică Junior, dar și anumite aspecte legate de fostele relații ale acestuia, din care au rezultat trei copii frumoși.

 

Cine este Ștefan Bănică Junior

Ștefan Bănică Junior s-a născut pe data de 18 octombrie, în București, în prezent având frumoasa vârstă de 54 de ani. Acesta a absolvit Liceul Teoretic Ion Luca Caragiale, în anul 1985, iar mai apoi a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale, din București, în anul 1990, la secția specială de

actorie.

copiii lui stefan banica junior

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este FLORIN RISTEI. Biografie: data nasterii, vârstă, carieră, viață personală

Cariera lui Ștefan Bănică Junior

Debutul în actorie a fost chiar în filmul “Liceenii”, unde a interpetat rolul personajului Mihai. În urma acestui rol interpretat impecabil, Ștefan Bănică Junior s-a bucurat de atenția primită odată cu rolurile pe care le-a făcut, atât acesta, cât și Oana Sârbu.

Ștefan Bănică Junior suține faptul că acest film l-a format și a avut un impact cu adevărat important asupra lui, dar și a carierei sale. Urmând ca de la următoarele apariții pe care le-a avut, să fie deja cunoscut, bucurându-se de toate persoanele care îl admirau.

Cariera acestuia se întinde de peste 30 de ani, fiind atât actor, compozitor, cântăreț, cât și regizor, producător și moderator TV.

Acesta este văzut ca fiind unul dintre cei mai apreciați și complecși artiști din România.

Datorită concertelor pe care le-a susținut în perioada Crăciunului (la Sala Palatului) a stabilit un adevărat record în România, datoria tradiției care există de peste 15 ani. Este cea mai complexă producție muzicală de la noi din țară. La cele 15 albume scoase, a câștigat cinci discuri de aur și două de platină, iar pe lângă zecile de videoclipuri realizate, a mai jucat și în peste 30 de roluri în filme, dar și la teatru.

Am putea spune că este într-adevăr un artist complet  din toate punctele de vedere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

varsta stefan banica junior

Citeste si: CITEȘTE: Cine este PEPE. Biografie: nume real, data nașterii, carieră, relații, copii

Ștefan Bănică Junior a mai fost căsătorit

Ștefan Bănică Junior a fost implicat în șapte relații de-a lungul timpului, printre care a avut și trei soții, acestea fiind Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, dar și actuala sa parteneră, Lavinia Pârva.

În ceea ce privește prima sa relație, cu nimeni alta decât Mihaela Rădulescu, aceștia s-au cunoscut în anul 1994, atunci când Mihaela lucra la un post de televiziune. La doar câteva luni după ce s-au cunoscut, cei doi au hotărât să se căsătorească.

Această relație a fost una destul des menționată de către presă, atât în perioada când cei doi au fost căsătoriți, dar și după ce au divorțat. Pentru că da, Ștefan Bănică Junior și Mihaela Rădulescu au decis să pună punct căsniciei, după aproape cinci ani de mariaj. Această decizie a fost luată de comun acord. Motivul pentru care s-a ajuns aici, ar fi fost legat de infidelitatea acestuia.
Prin urmare, divorțul a avut loc în anul 1999.   

Apoi, începând cu anul 2000, Ștefan Bănică Junior a format o relație de scurtă durată alături de Camelia Constantinescu. Aceștia nu au fost căsătoriți, însă Camelia a fost prima femeie din viața lui Ștefan Bănică Junior care i-a dăruit un copil, și anume pe Radu Ștefan, în vârstă de 20 ani (în prezent).  Timp de cinci ani, cei doi au format un cuplu de invidiat care s-a iubit nebunește. Însă acest cuplu a rezistat până în momentul în care Ștefan Bănică Junior s-a îndrăgostiți de Andreea Marin și a ales să se despartă de Camelia Constantinescu, atunci când fiul lor avea numai patru ani. În acest moment, Radu Ștefan aflându-se în custodia mamei.

Apoi a urmat o altă căsătorie, în anul 2006, cu realizatoarea TV, Andreea Marin. Din această căsătorie a rezultat un al doilea copil al lui Ștefan Bănică Junior, și anume o fetiță pe nume Ana Violeta, care în prezent are vârsta de 14 ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2005, pe platourile de filmare ale videoclipului “Te iubesc, femeie”. Aceștia și-au confirmat relația pe vremea aceea, odată ce paparazzi i-au surprins împreună într-un club din București. Ștefan Bănică Junior și Andreea Marin și-au unit destinele în secret, în America. Însă în 2013, au divorțat din cauza faptului că Ștefan Bănică Junior a întâlnit-o pe actuala sa soție, Lavinia Pârva.

stefan banica junior

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ROXANA BLENCHE. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, viață personală

Relația actuală a lui Ștefan Bănică Junior

În ceea ce privește actuala sa relație, Ștefan Bănică Junior trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de opt ani, alături de Lavinia Pârva. În anul 2013 s-au cunoscut, iar în 2017 au decis să se căsătorească. Acest lucru a avut loc tot în secret, departe de ochii lumii, în Bulgaria.

Cei doi se înțeleg foarte bine și nu par să aibă vreo problemă în relație. Aceștia se bucură și de băiețelul pe care îl au împreună, pe nume Alexandru. Astfel, Ștefan Bănică Junior  se bucură de al treilea copil. Acesta s-a născut în 2019, având în prezent, vârsta de aproape trei anișori.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate suna egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, a declarat  Ștefan Bănică Junior.

stefan banica junior si lavinia parva

Citeste si: CITEŞTE: Cine este VLADIMIR ZELENSKI, preşedintele Ucrainei



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Pepe. "Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies