CITEȘTE: Cine sunt cele mai diabolice femei din istorie. Au comis atrocități de o cruzime greu de imaginat

Cine sunt cele mai diabolice femei din istorie
CITEȘTE: Cine sunt cele mai diabolice femei din istorie. Au comis atrocități de o cruzime greu de imaginat

Află cine sunt femeile diabolice care au cutremurat o lume întreagă, rămânând în istorie pentru atrocitățile comise.

În cazul în care vă gândeați că bărbații sunt autorii celor mai mari atrocități din istorie, vă înșelați amarnic. Deși pare surprinzător, există figuri importante de sex feminin în paginile cărților de istorie, care au uimit întreaga lume după ce au comis crime în masă, ororile provocate la ordinul acestora fiind greu de imaginat.

Cele mai diabolice femei din istorie

Regina Maria I a Angliei, supranumită „Bloody Mary”

Regina Maria I a Angliei s-a născut pe 18 februarie 1516 și a decedat pe 17 noiembrie 1588, fiind una dintre figurile diabolice din istorie. Bloody Mary, căci așa a fost supranumită din cauza ororilor comise, a fost unica fiică a Catarinei de Aragon și a regelui Henry al VIII-lea, fiind încoronată după moartea lui Edward al VI-lea.

Se regăsește în arborele genealogic al familiei regale ca al patrulea monarh al Dinastiei Tudorilor.

Regina Maria I a Angliei s-a impus în fața protestanților, pe care i-a chinuit îngrozitor la acea vreme. Astfel, numeroși lideri protestanți au fost executați la ordinul Reginei.

Citeste si: Se împlinesc 40 de ani de la tentativa de asasinare a Papei Ioan Paul al II-lea

Myra Hindley (1942-2002)

La comanda celor mai sângeroase crime comise în secolul XX, mai exact, la mijocul anilor ’60, în Anglia, se află Myra Hindey și Ian Brady.

Cei doi au răpit, violat și agresat copii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, cheia pe care Myra Hindley o purta la brâu în momentul arestării confirmând că ea era de fapt autoarea cumplitelor orori.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cine sunt cele mai diabolice femei din istorie

Elisabeta de Bathory  (7 august 1560-21 august 1614)

Elisabeta de Bathory s-a născut pe 7 august 1914 și a decedat pe 21 august 1614, fiind supranumită contesa Dracula. Împreună cu un grup de patru femei, aceasta tortura prin mușcare, tăiere, ardere sau înțepare femeile tinere.

Victimele erau alese în funcție de familiile din care proveneau și de statutul social. Li se făceau promisiuni, fiind momite cu alimente și bijuterii. De asemenea, se zvonea că Elisabeta de Bathory folosea sângele victimelor pentru a face baie, deoarece contesa considera că acest lichid o ajută să se mențină tânără.

Isabella din Castilia (1451-1504)

Isabella I a Spaniei sau Isabella din Castilia a trăit între anii 1451 și 1504, fiind poreclită la acea vreme „patroana lui Cristofor Columb”. Aceasta a fost căsătorită cu Ferdinand al II-lea de Aragon și împreună cu acesta, a pus la cale expulzarea forțată a evreilor și musulmanilor din Spania. Astfel că, prin Decretul Alhambra, mai mult de 200.000

de oameni au fost nevoiți să părăsească țara, cei rămași fiind chinuiți și uciși.

Cine sunt cele mai diabolice femei din istorie

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Citeste si: BIOGRAFIE: Cine a fost domnitorul ALEXANDRU IOAN CUZA| naștere, copilărie, căsătorie, domnie

„Îngerul Morții” Beverly Allitt

Beverly Gail Allitt, supranumită „Îngerul Morții”, a rămas în istorie, ca urmare a crimelor în serie pe care le-a comis cu sânge rece. A ucis patru copii și a rănit grav alți cinci. Timp de 59 de zile, „Îngerul Morții” a executat copiii în spitalul Kesteven, având acces în secția de pediatrie datorită jobului de asistentă medicală. Aceasta a primit nu mai puțin de 13 sentințe pentru crimele comise.

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies