Conturi populare de Tik Tok pe care să le urmărești

andreea bostanica
Conturi populare de Tik Tok pe care să le urmărești

Află care sunt cele mai populare conturi de TikTok.

Andreea Bostănică

Tânăra, în vârstă de 16 ani, a început să posteze on-line încă din 2017, devenind astfel noua regină a TikTok-ului din România.

„La început eram foarte timidă. Îmi era frică de părerea celorlalți”, a  declarat Andreea.

Conturi populare pe Tik Tok pe care să le urmărești

Acum a ajuns să aibă 676.000

urmăritori pe Istagram, 500.000 pe YouTube și peste 3.000.000  de fani pe TikTok.

De curând, tânăra a lansat un nou videoclip pentru piesa „Diamantul”, care a avut foarte mare succes. 

„În urma mai multor comentarii de hate pe care le-am primit pe TikTok, am decis împreună cu echipa mea să facem o piesă pe care să le-o dedicăm atât fanilor, cât și haterilor, dar care să aibă un mesaj serios transmis într-o formă fresh, puțin mai funny, pe caterincă exact pe vibeul care mă caracterizează, cum mi-am obișnuit și publicul urmăritor, fiindcă de problema asta

cu bullyingul din online se lovește orice adolescent sau persoană publică prezența pe social media”, a precizat tânăra.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Lorelei Bratu

Lorelei este model plus-size, îndemnând femeile plus size să își poarte formele cu încredere.

„Am fost întotdeauna catalogată drept fetița aia cu chip frumos, dar ce păcat că e cam grasă", spunea ea acum ceva timp.

Tânăra este foarte activă pe Instagram, unde are 36.700 de susținători și

Lorelei Bratu promovează frumusețea indiferent de numărul de kilograme, îndemnând femeile să nu mai fie complexate de acest lucru.

„Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri.

Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată… Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată", mărturisește Lorelei.

lorelei bratu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Andra Măruță

Andra, pe numele real Alexandra Irina Măruță, este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică pop și R&B din România.

Andra s-a născut pe 23 august 1986, la Câmpia Turzii și a început să cânte la vârsta de 14 ani. A urmat secția de Psihologie muzicală din cadrul Universității „Spiru Haret".

Cântăreața are 2.500.000 de urmăritori pe Istagram, 1.770.000 abonați pe YouTube și aproape 1 milion de fani pe TikTok.

„M-am născut într-o familie muzicală. În casa noastră mereu a fost deschis un aparat de radio din care răsuna muzică de toate felurile și toți membrii familiei, de la mama și tata până la ceilalți trei frați ai mei, cântă. Astfel, nu a mirat pe nimeni ca și eu, Andra, mezina familiei, voiam să fiu încă de mică pe scenă, să interpretez și eu piesele pe care le auzeam prin casă, cântate de ai mei sau de artiștii

faimoși pe care îi auzeam la radio sau la casetofon.

Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat. M-am lansat în muzică la 14 ani, așa că, la vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri sau în tabere și ieșeau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole. Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă. Munca de atunci m-a făcut să fiu Andra cea de azi", povestește Andra Măruță.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Bella Poarch

Bella Poarch este o cântăreață de origine filipineză.

În data de 17 august 2020,  a creat cel mai popular videoclip de pe TikTok, făcând sincron pe melodia „Soph Aspin Send” a celebrului rapper britanic Millie B.

În luna mai a anului 2021, a debutat cu single-ul „Build a Bitch”.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Khabane Lame

Italianul Khabane Lame, căruia i se spune „Khaby”, este unul dintre cele mai importante personaje de pe platforma TikTok.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, și-a început activitatea pe social-media din cauza sau mai bine zis, în acest caz, datorită pandemiei, întrucât a fost concediat de la fabrica din orașul Chivasso, unde lucra ca muncitor.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

El a devenit celebru datorită videoclipurilor sale comice, în care satirizează persoanele care complică inutil diferite situații.

Tânărul are peste 50.700.000 de admiratori pe Istagram și 116.000.000 de susținători pe TikTok.

În videoclipurile sale, Khaby a colaborat cu nume celebre de fotbaliști: Alessandro Del Piero, Arthur Melo și Paulo Dybala.

„Gracias Por Tu Ayuda Hermano @paulodybala! Grazie per il tuo aiuto fratello @paulodybala"

Într-unul dintre videoclipurile sale, Khaby glumește pe seama unei mișcări a  portughezului Cristiano Ronaldo.

„Good @cristiano! You ve learned quickly my move!Bravo @cristiano!! Hai imparato velocemente la mia mossa".

„Cred că mimica feței mele și expresivitatea fac oamenii să râdă”, a declarat Khaby Lame.

Utilizatorii consideră că mimica sa facială a devenit un „limbaj global”.

Clipurile tânărului de origine senegaleză sunt apreciate pentru că ilustrează trăirile omului obișnuit și sunt realizate cu resurse minime. Oricine se poate identifica cu imaginea lui din videoclipuri, de aceea popularitatea sa în mediul online a crescut în mod organic.

Tik Tok-ul este o rețea de socializare din ce în ce mai populară.

A înregistrat cea mai mare creștere în ultimul timp, iar acum este oficial cea mai populară aplicație din lume.

Conform unui studiu App Annie, TikTok a urcat trei poziții în clasament într-un singur an, de pe locul al patrulea pe primul loc, în timp ce Facebook și WhatsApp au rămas constante pe locurile 2 și 3.

Iată care este clasamentul celor 10 aplicații de mobil în 2020:

  1. TikTok
  2. Facebook
  3. WhatsApp
  4. Instagram
  5. Facebook Messenger
  6. Snapchat
  7. Telegram
  8. Linkee
  9. Pinterest
  10. Twitter


Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cât timp fierbe năutul. Care este secretul pentru acestă leguminoasă?

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies