Cum să faci cea mai bună supă cremă de conopidă

reteta de supa crema de conopida
Cum să faci cea mai bună supă cremă de conopidă

Supele fierbinti sunt perfecte in zilele geroase, dar si in momentele in care esti racit, te ajuta sa treci mai repede peste raceala si sa iti revii. In plus, daca te lupti cu kilogramele in plus, atunci probabil ca vrei sa eviti alimentele bogate in calorii si sa te orientezi catre supe sanatoase.

Cum să faci cea mai bună supa cremă de conopidă? Supele fierbinţi sunt perfecte în zilele geroase, dar şi în momentele în care eşti răcit, te ajuta să treci mai repede peste răceală şi să îţi revii. În plus, dacă te lupţi cu kilogramele în plus, atunci probabil că vrei să eviţi alimentele bogate în calorii şi să te orientezi către supe sănătoase. Avem pentru tine o reţetă sănătoasă, delicioasă şi cu foarte puţine calorii şi anume, supa crema de conopidă. Învaţă de la noi cum să o prepari.

Cum să prepari cea mai gustoasă supa crema de conopidă

Citeste si: DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe conopida. Beneficiile conopidei

Crema de conopida

Citeste si: CITEȘTE: Reguli de etichetă și bune maniere la masă. Ce nu trebuie să faci niciodată când te afli la restaurant

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti supa crema de conopidă

Pentru a pregăti supa crema de conopidă, ai nevoie de o căpăţână de conopidă pe care să o tai în bucăţele, un cartof pe care să il tăi cubuleţe, doua cepe pe care să le tai felii, 5 căţei de usturoi, 2 linguri cu ulei de măsline, 2 linguri cu cimbru proaspăt tocat mărunt sau un vârf de linguriţă cu cimbru uscat, 4 căni cu supa de legume, sare şi piper după gust.

Cum să prepari supa cremă de conopidă

Citeste si: CITEŞTE: Cum să îți faci pizza de dietă

Cea mai buna supa crema de conopida

Citeste si: NOTEAZĂ: Cât timp trebuie să fierbi legumele pentru ciorbă

Dificultatea de preparare a acestei reţete este una uşoară. Timpul de preparare este de o oră. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să pui câteva picături de ulei pe căţeii de usturoi şi să îi înfăşori în folie de aluminiu.

Apoi pune bucăţile de conopidă, cartofii şi ceapă, împreună cu usturoiul înfăşurat în folie pe o tavă întinsă. Asezonează legumele cu ulei de măsline, sare şi piper. Baga tava cu legume la cuptor şi lăsa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. După ce legumele s-au înmuiat, poţi să le pui într-o oală, împreună cu supa de legume şi cimbrul tocat. Scoate apoi usturoiul  afară din folia de aluminiu şi pune-l în supa.
Pune apoi supa  la fiert pe foc mediu şi las-o să fiarbă, până când toate legumele s-au înmuiat. Folosind un blende vertical, mixează apoi supa până ce ai obţinut o cremă omogenă. Pune apoi supa în boluri şi decorează fiecare supa cu puţin ulei de măsline, cimbru şi bucăţele de conopidă.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cât timp se fierbe sucul de roșii. "Sucul de roșii are o valoare calorică extreme de redusă"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies