Supele fierbinti sunt perfecte in zilele geroase, dar si in momentele in care esti racit, te ajuta sa treci mai repede peste raceala si sa iti revii. In plus, daca te lupti cu kilogramele in plus, atunci probabil ca vrei sa eviti alimentele bogate in calorii si sa te orientezi catre supe sanatoase.
Cum să faci cea mai bună supa cremă de conopidă? Supele fierbinţi sunt perfecte în zilele geroase, dar şi în momentele în care eşti răcit, te ajuta să treci mai repede peste răceală şi să îţi revii.
Cum să prepari cea mai gustoasă supa crema de conopidă
Citeste si: DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe conopida. Beneficiile conopidei
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti supa crema de conopidă
Pentru a pregăti supa crema de conopidă, ai nevoie de o căpăţână de conopidă pe care să o tai în bucăţele, un cartof pe care să il tăi cubuleţe, doua cepe pe care să le tai felii, 5 căţei de usturoi, 2 linguri cu ulei de măsline, 2 linguri cu cimbru proaspăt tocat mărunt sau un vârf de linguriţă cu cimbru uscat, 4 căni cu supa de legume, sare şi piper după gust.
Cum să prepari supa cremă de conopidă
Citeste si: CITEŞTE: Cum să îți faci pizza de dietă
Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro
Citeste si: NOTEAZĂ: Cât timp trebuie să fierbi legumele pentru ciorbă
Dificultatea de preparare a acestei reţete este una uşoară. Timpul de preparare este de o oră. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să pui câteva picături de ulei pe căţeii de usturoi şi să îi înfăşori în folie de aluminiu. Apoi pune bucăţile de conopidă, cartofii şi ceapă, împreună cu usturoiul înfăşurat în folie pe o tavă întinsă. Asezonează legumele cu ulei de măsline, sare şi piper. Baga tava cu legume la cuptor şi lăsa timp de 30 de minute, la 220 de grade Celsius. După ce legumele s-au înmuiat, poţi să le pui într-o oală, împreună cu supa de legume şi cimbrul tocat. Scoate apoi usturoiul afară din folia de aluminiu şi pune-l în supa. Pune apoi supa la fiert pe foc mediu şi las-o să fiarbă, până când toate legumele s-au înmuiat. Folosind un blende vertical, mixează apoi supa până ce ai obţinut o cremă omogenă. Pune apoi supa în boluri şi decorează fiecare supa cu puţin ulei de măsline, cimbru şi bucăţele de conopidă.